Skip to main content

FASHION RADAR

7 & 2 fashion items για να δημιουργήσεις ακαταμάχητα party look!

Συνδύασε απλά fashion κομμάτια και απογείωσε την εμφάνισή σου! 



Αυτή η εποχή επιτρέπει σχεδόν τα πάντα. Και την υπερβολή και την λάμψη και τις mix & match επιλογές αρκεί να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη. Υπάρχουν ωστόσο κομμάτια κλειδιά που σου υπόσχονται τους σωστούς συνδυασμούς και θα σου χαρίσουν υπέροχα outfits για τις εξόδους και τα party των γιορτών. Οι στυλίστες προτείνουν κομμάτια που θα δημιουργήσουν διάφορα στυλ με βασική προϋπόθεση να νιώθεις ο καλύτερος εαυτός σου μέσα σε αυτά! 

Βρες μερικά από τα καλύτερα αντικείμενα που θα ζωντανέψουν την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου και θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις με σιγουριά το τέλειο look των γιορτών! 

Το κοστούμι

Ένα καλοφτιαγμένο κοστούμι είναι αγαπημένο ρούχο για casual  dressy εκδηλώσεις. Βρες αυτό το ιδανικό με την εκπληκτική σιλουέτα, και υπέροχο ύφασμα και νιώσετόσο κομψή ακόμα και μετά από 10 ώρες μέσα σε αυτό! Όχι μόνο μπορείς να ξεχωρίσεις έτσι από την παραδοσιακή “στολή” των γιορτών, αλλά είναι το τέλειο σύνολο για να πάς από το γραφείο κατευθείαν στο κοκτέιλ πάρτι.

Η statement τσάντα

Διάλεξε μια με έντονες χρυσές λεπτομέρειες. Το χρυσό υλικό θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να δώσεις στα εορταστικά ρούχα την λάμψη που χρειάζονται.

Το λευκό πουκάμισο

Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις και πράγματα από τη ντουλάπα σου; Ένα λευκό oversized πουκάμισο με κουμπιά που φαίνεται κολακευτικό σε όλους είναι ένα άλλο κομμάτι πασπαρτού για τέλεια looks. Φόρεσέ το με απλό μαύρο τζιν, statement κοσμήματα και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Επίσης με μια Φούστα σε γραμμή Α, δερμάτινες μπότες και μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω.

Το μίντι φόρεμα

Διάλεξε ένα φόρεμα από διάφανο τούλι σε μίντι μήκος που θα μιλάει από μόνο του. Σίγουρα θα καταφέρεις μια εντυπωσιακή είσοδο αλλά πρόσεξε μην ξεχάσεις τα σωστά εσώρουχα από μέσα ή ένα κορμάκι!  

Μίνι φούστα με παγιέτες

Είτε σου αρέσει  η μόδα είτε τη φοβάσαι, η προσθήκη μιας μίνι φούστας με παγιέτες στη ντουλάπα σου θα κάνει τη ζωή σου 100 φορές πιο εύκολη. Όχι μόνο θα σου λύσει τα χέρια για κάθε party έξοδό σου, αλλά αυτή η μοντέρνα επένδυση θα ταιριάξει άνετα με τα όλα τα τοπ της γκαρνταρόμπας σου. 

Κόκκινο κραγιόν

Τηλέφωνο, κλειδιά, πορτοφόλι... κραγιόν; Check, check, Check! Ολοκλήρωσε κάθε grande εμφάνιση πάρτι με την πιο αγαπημένη απόχρωση κραγιόν της εορταστικής περιόδου. 

Το δερμάτινο τοπ

Ανακάλυψε την πολυτέλεια αυτού του τοπ από ψεύτικο δέρμα φορώντας το με ασορτί παντελόνι της μάρκας και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή edgy μποτάκια. Προτίμησέ το σε στράπλες κόψιμο για να κολακεύει κάθε σωματότυπο! 

Το βελούδινο φόρεμα

Τι πιο γιορτινό από ένα βελούδινο φόρεμα; Διαθέτοντας ένα εφαρμοστό μπούστο και μια φούστα σε γραμμή Α, θα είσαι αναμφίβολα ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες σε κάθε κάλεσμα. 

Δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο

Οι κλασικές μπότες μέχρι το γόνατο είναι άλλη μια πρόταση που θα ταιριάξει όμορφα στα βασικά της ντουλάπας σου. Ιδανικά επένδυσε σε ένα ζευγάρι από λουστρίνι που συνδυάζονται τέλεια με ένα αστραφτερό φόρεμα με παγιέτες, ή ένα μάλλινο μεγάλο παντελόνι και basic τοπ. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!