Skip to main content

FASHION RADAR

Sienna Miller: Όλες οι φορές που απέδειξε ότι το τζιν είναι το απόλυτο βασικό στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Denim love by Sienna Miller! 



Με την πάροδο των ετών, η Sienna Miller έχει εδραιωθεί ως σύμβολο του στυλ με πολλά boho-chic στοιχεία που είναι αβίαστα δροσερά και άνετα. Το στύλ της περιλαμβάνει συχνά αγαπημένες τσάντες και vintage κομμάτια Gucci, αλλά τα look της τις περισσότερες φορές αποτυπώνουν την αγάπη της για τα τζιν! Είτε περιπλανιέται στους χώρους του Glastonbury είτε σε μια τοπική παμπ του Λονδίνου, η Miller φοράει τζιν όπως κανένας άλλος. Από το ανοιχτόχρωμο straight τζιν μέχρι το βασικό μαύρο τζιν, η Miller δεν έχει αφήσει καμία παραλλαγή αδοκίμαστη. Μπορεί να είναι ντυμένη με ένα στενό τζιν και κοκτέιλ παπούτσια και να σκέφτεται ένα wide leg λευκό τζιν  σε συνδυασμό με ένα άνετο τζιν που είναι απαραίτητο για τις καθημερινές δουλειές. 

2 piece of jeans

 Απόλαυσε μια γερή δόση denim συνδυάζοντας ένα σκούρο τζιν πουκάμισο με ένα φαρδύ τζιν. Ο τρόπος της Miller να φορέσει τζιν με τζιν περιλαμβάνει επίσης ένα κομψό μαύρο πανωφόρι και σουέτ μπότες.

Back to black

Επιστρέψτε στα βασικά με ένα μαύρο τζιν παντελόνι. Ένα κομψό moto jacket θα δημιουργήσει την τέλεια εμφάνισή από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Photo Credits: @Getty Images

The basics

Η Sienna Miller δείχνει πώς να φτιάξετε την καθημερινή σας στολή με τα απαραίτητα στοιχεία της γκαρνταρόμπας που δεν είναι άλλο από ένα βασικό τζιν και τζιν. Διατήρησε το μίνιμαλ με ένα φανελάκι και ψάθινη τσάντα.

The denim shorts

Τους θερμότερους μήνες, ανάδειξε τα πόδια σου και λίγο δέρμα με ένα τέλειο τζιν σορτς. Η Miller απογειώνει την εμφάνισή της με ένα στρατιωτικό πράσινο σακάκι. 

The cocktail denim

Το τζιν μπορεί να είναι το υπέροχο ακόμα και φορεμένο για μια πιο βραδινή έξοδο. Φόρεσέ το με ένα statement παπούτσι όπως ένα γούνινο  τ ζευγάρι mules.

Photo Credits: @Getty Images

Low jeans

Τα χαμηλοκάβαλα τζιν και τα Uggs ήταν ένας κυρίαρχος συνδυασμός πριν μερικά χρόνια. Ευτυχώς για εμάς το μίνι μποτάκι Ugg εξακολουθεί να είναι απαραίτητο για το φθινόπωρο και το χειμώνα, οπότε γιατί να μην δώσεις και στο χαμηλοκάβαλο τζιν μια ευκαιρία;

The skinnies

Η Miller ορίζει το μεταβατικό ντύσιμο με ένα κομψό skinny jean και ένα φουσκωτό bomber jacket. Μια must-have τσάντα είναι μια απαραίτητη πινελιά φινέτσας. 

 

Photo Credits: @Getty Images

The denim uniform

Το λευκό μπλουζάκι και το μπλε τζιν είναι ένας κλασικός συνδυασμός στον οποίο μπορείς να βασιστείς όταν ντύνεσαι. Ρίξε όμως μια τζην καμπαρντίνα από πάνω για το απόλυτο denim look. Και mules; Ακόμα καλύτερα.

Mini denim skirt

Η τζιν μίνι φούστα είναι πάντα τη μόδα. Ωστόσο, εάν θέλεις να τις δώσεις ένα πιο vintage στυλ συνδυάσέ την με λευκό φανελάκι και καουμπόικες μπότες.

Straight Line

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις μπορείς να το κάνεις με ένα ίσιο τζιν παντελόνι που μοιάζει ιδανικό για κάθε περίσταση. Για δουλειά ή παιχνίδι, φόρεσέ το με μια μπότα με τακούνι και κορδόνια για μερικούς έξτρα πόντους κομψότητας. 

Photo Credits: @Getty Images

White denim

Είτε είσαι στο Wimbledon είτε απλά αναζητάς έμπνευση για το πώς να φορέσεις και να σετάρεις τα καλύτερα λευκά τζιν, να ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχεις. Ένα χρυσό ρολόι είναι η εγγύηση για αβίαστη διαχρονική κομψότητα.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της