Skip to main content

FASHION RADAR

Kate Middleton: Υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το πιο elegant εορταστικό ντύσιμο.

Αυτό είναι το κομμάτι κλειδί που θα θέλαμε να είχαμε τώρα στη ντουλάπα μας! 



Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι γνωστή για την ομορφιά της, την αψεγάδιαστή της εμφάνιση αλλά και τις ακαταμάχητες στιλιστικές της επιλογές. Μια τέτοια περίοδο λαμπερή όπως αυτή των Χριστουγέννων σίγουρα δε θα μας άφηνε παραπονεμένους. Οι δημόσιες επίσημες εμφανίσεις της δημιουργούν τάσεις και αποτελούν από μόνες τους στιλιστικές προτάσεις για ένα σωρό περιστάσεις. 

Μια ακόμα εμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον, χαρίζει έμπνευση για τα εορταστικά looks ώστε αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτό το κομμάτι που θα σε οδηγήσει με στυλ στο κάλεσμα που έχεις, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Μπορεί να είναι Χριστούγεννα, αλλά η εορταστική διάθεση παραμένει μέχρι την Πρωτοχρονιά. Κομμάτι κλειδί μια αστραφτερή ιβουάρ, στολισμένη ζακέτα τουίντ σε στυλ chanel με παγιέτες και κρύσταλλα. 

Η πριγκίπισσα Kate δεν μπορούσε να δείχνει πιο όμορφη και περιποιημένη! Τα άψογα μαλλιά και το μακιγιάζ της ολοκλήρωναν ένα chic outfit που αποτελούνταν από ένα κουμπωμένο σακάκι με αναφορές στο κλασικό Channel καθώς καλούσε τους Βρετανούς στο έθιμο των Royal carols μια ακόμα χρονιά στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ! Διακοσμημένο με πούλιες και πέρλες, είναι ιδανική επιλογή για μια εορταστική περίοδο. Το brand είναι γνωστό στη Βρετανία και επίσης είναι ένα από τα αγαπημένα brands μόδας της Kate τον τελευταίο καιρό. 

Αυτό το πλεκτό με παγιέτες έχει μια απαλή και πολυτελή αίσθηση, με δομημένο σχήμα που θα ταιριάζει τόσο σε crop παντελόνια όσο και σε maxi φούστες, ή ακόμα και τζιν για μια πιο casual εορταστική βραδιά.

Η λάμψη από τις παγιέτες, η μαργαριταρένια διακόσμηση και τα διαμαντέ κουμπιά προσθέτουν ακριβώς σε αυτό το διαχρονικό κομμάτι, ότι χρειάζεται για να το κάνουν μια elegant επιλογή για κάθε σου festive σύνολο. 

Η πριγκίπισσα συνδύασε το σακάκι της με τα Cavolfiore Pearl Diamond Earrings από την Cassandra Goad, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα ώριμα φρούτα και λαχανικά στις αγορές της Σικελίας.

Το σίγουρο είναι πως με ένα τέτοιο σακάκι στη ντουλάπα σου θα κάνεις πολλούς συνδυασμούς και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αρκετές φορές που θα έχεις ζητούμενο να είσαι λαμπερή, κομψή και στυλάτη. 

Αν όντως χρειάζεσαι συχνά έμπνευση για το στυλ σου και για να δημιουργείς elegant εμφανίσεις, η Κέιτ Μίντλετον είναι η κατάλληλη για να παίρνεις ιδέες! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!