Skip to main content

FASHION RADAR

Kate Middleton: Υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το πιο elegant εορταστικό ντύσιμο.

Αυτό είναι το κομμάτι κλειδί που θα θέλαμε να είχαμε τώρα στη ντουλάπα μας! 



Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι γνωστή για την ομορφιά της, την αψεγάδιαστή της εμφάνιση αλλά και τις ακαταμάχητες στιλιστικές της επιλογές. Μια τέτοια περίοδο λαμπερή όπως αυτή των Χριστουγέννων σίγουρα δε θα μας άφηνε παραπονεμένους. Οι δημόσιες επίσημες εμφανίσεις της δημιουργούν τάσεις και αποτελούν από μόνες τους στιλιστικές προτάσεις για ένα σωρό περιστάσεις. 

Μια ακόμα εμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον, χαρίζει έμπνευση για τα εορταστικά looks ώστε αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτό το κομμάτι που θα σε οδηγήσει με στυλ στο κάλεσμα που έχεις, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Μπορεί να είναι Χριστούγεννα, αλλά η εορταστική διάθεση παραμένει μέχρι την Πρωτοχρονιά. Κομμάτι κλειδί μια αστραφτερή ιβουάρ, στολισμένη ζακέτα τουίντ σε στυλ chanel με παγιέτες και κρύσταλλα. 

Η πριγκίπισσα Kate δεν μπορούσε να δείχνει πιο όμορφη και περιποιημένη! Τα άψογα μαλλιά και το μακιγιάζ της ολοκλήρωναν ένα chic outfit που αποτελούνταν από ένα κουμπωμένο σακάκι με αναφορές στο κλασικό Channel καθώς καλούσε τους Βρετανούς στο έθιμο των Royal carols μια ακόμα χρονιά στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ! Διακοσμημένο με πούλιες και πέρλες, είναι ιδανική επιλογή για μια εορταστική περίοδο. Το brand είναι γνωστό στη Βρετανία και επίσης είναι ένα από τα αγαπημένα brands μόδας της Kate τον τελευταίο καιρό. 

Αυτό το πλεκτό με παγιέτες έχει μια απαλή και πολυτελή αίσθηση, με δομημένο σχήμα που θα ταιριάζει τόσο σε crop παντελόνια όσο και σε maxi φούστες, ή ακόμα και τζιν για μια πιο casual εορταστική βραδιά.

Η λάμψη από τις παγιέτες, η μαργαριταρένια διακόσμηση και τα διαμαντέ κουμπιά προσθέτουν ακριβώς σε αυτό το διαχρονικό κομμάτι, ότι χρειάζεται για να το κάνουν μια elegant επιλογή για κάθε σου festive σύνολο. 

Η πριγκίπισσα συνδύασε το σακάκι της με τα Cavolfiore Pearl Diamond Earrings από την Cassandra Goad, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα ώριμα φρούτα και λαχανικά στις αγορές της Σικελίας.

Το σίγουρο είναι πως με ένα τέτοιο σακάκι στη ντουλάπα σου θα κάνεις πολλούς συνδυασμούς και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αρκετές φορές που θα έχεις ζητούμενο να είσαι λαμπερή, κομψή και στυλάτη. 

Αν όντως χρειάζεσαι συχνά έμπνευση για το στυλ σου και για να δημιουργείς elegant εμφανίσεις, η Κέιτ Μίντλετον είναι η κατάλληλη για να παίρνεις ιδέες! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Charlize Theron, Serena Williams, Rosalía και Zendaya κλέβουν τις εντυπώσεις στο party του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Λίγο πριν τη μεγάλη τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας, ο LVMH διοργάνωσε ένα λαμπερό party με A list celebrities της διεθνούς σκηνής

FASHION RADAR

Εν αναμονή της 4ης σεζόν του Emily in Paris θυμόμαστε τις best fashion moments

Η Lily Collins έδωσε όλες τις πληροφορίες για τη νέα σεζόν

FASHION RADAR

8+1 fashion κανόνες για να βρεις το τέλειο outfit για ένα γάμο

Μικρά tips για να κάνεις μια αξέχαστη εμφάνιση! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral