Skip to main content

FASHION RADAR

Angelina Jolie: Η τέχνη του να φοράς σωστά το total black!

Αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι όλοι θέλουν να επανεφεύρουν τον τροχό όσον αφορά τη μόδα.



Είτε πρόκειται για ένα παράλογο ρούχο, είτε για μια τάση που απλά δεν έχει νόημα, οι διασημότητες λατρεύουν να φορούν κάτι για το οποίο θα συζητούν οι άνθρωποι. Άλλες φορές, όμως, ό,τι πιο απλό κάνει τους ανθρώπους να μιλάνε περισσότερο και μια εμφάνιση που φαίνεται εφικτή αλλά ελαφρώς πολύ cool ξεχωρίζει ακριβώς γιατί είναι δύσκολο για να επαναληφθεί με το ίδιο ακριβώς πετυχημένο αποτέλεσμα.

Photo Credits: @Backgrid

Τρανό παράδειγμα η Angelina Jolie. Η βραβευμένη ηθοποιός είναι γνωστή για το κομψό στυλ της που συνήθως αποτελείται από βασικά κομμάτια που δημιουργούν άπειρα κομψά looks. Αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναγωνιστούμε το καθημερινό στυλ της Τζολί, ωστόσο αξίζει να προσπαθήσουμε!

Η ηθοποιός βρίσκεται στην πόλη της Νέας Υόρκης για να βρει χώρο για το νέο της εγχείρημα, το Atelier Jolie, και οι κάμερες την πέτυχαν με μαύρα ρούχα για δύο συνεχόμενες μέρες. Το ολόμαυρο outfit της Jolie αποτελούνταν από μαύρα γυαλιά ηλίου, μια μαύρη καμπαρντίνα, μαύρο βελούδινο παντελόνι και μαύρες μυτερές μπότες. Την προηγούμενη μέρα, η Jolie εθεάθη να φεύγει από το Atelier Jolie με την κόρη της Zahara Jolie-Pitt, ντυμένη εξίσου με ένα ολόμαυρο σύνολο.

Η Τζολί φορούσε ένα μακρύ μαύρο παλτό, μαύρο παντελόνι, μαύρα μυτερά παπούτσια και μια μαύρη τσάντα. Η Zahara φαίνεται ότι πήρε στιλ από τη μαμά της, φορώντας ένα μαύρο puffer με αθλητικά παπούτσια Converse. Τα παιδιά της Jolie είναι συνήθως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το Atelier Jolie είναι μια δημιουργική συλλογή όπου η μαμά συνεργάζεται με τη 18χρονη κόρη της. 

Photo Credits: @ Backgrid

Το να φοράς total black δεν είναι μια επαναστατική ιδέα, αλλά σημασία έχει να το κάνεις σωστά, το σύνολό σου να έχει κάτι διαφορετικό να πει! Η Jolie κάνει το στυλ να φαίνεται αβίαστο και κομψό αντί να είναι φρικτό και καταθλιπτικό. Λοιπόν, πώς το καταφέρνει; 

Αυτές οι απίστευτες εμφανίσεις της επικεντρώνονται στα εξωτερικά ενδύματα και αξεσουάρ, οπότε φαίνεται ότι τα δομημένα, κλασικά κομμάτια είναι το κλειδί για να απογειωθεί το στυλ. Ενσωματώνει επίσης διαφορετικές υφές σε αυτές τις εμφανίσεις, ώστε το ντύσιμο να μην είναι μονοδιάστατο. 

Για παράδειγμα, στο πρώτο ολόμαυρο σύνολο, φοράει βελούδινο παντελόνι. Στο δεύτερο, κρατά ένα φουσκωτό τσαντάκι. Τώρα, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές στυλ θα μεταμορφωθείς άμεσα σε μια νέα Angelina Jolie! Παρ 'όλα αυτά, κάθε γνώση και πρόταση προσθέτει άλλο ένα λιθαράκι για να χτίσουμε ένα εντελώς δικό μας, αψεγάδιαστο στυλ! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση