Skip to main content

FASHION RADAR

Margot Robbie: Το red carpet inspired Barbie Superstar look της διαθέσιμο σε δύο χρώματα!

Και οι δύο πρόσωπα της Barbie ήταν υπέροχα! 



Το φούξια Armani maxi φόρεμα από παγιέτες που φόρεσε η Margot Robbie στο κόκκινο χαλί των Golden Globes το παρατήρησες; Αν δεν το χόρτασες, ή δε σου άρεσε το τόσο φωτεινό ροζ στην καρδιά του χειμώνα μην ανησυχείς. Βγαίνει και σε άλλα χρώματα και συγκεκριμένα σε μαύρο αφού αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνιση της ηθοποιού στο after party!

Photo Credits: Backgrid

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί περιλαμβάνει μια αναφορά υψηλής μόδας, και η ζωντανή Barbie που πήρε σάρκα και οστά από τη διάσημη Αυστραλέζα καλλονή ηθοποιό, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο. Γεμάτη ομορφιά, εκτυφλωτικά χαμόγελα και λάμψη ακτινοβολούσε μέσα στην αστραφτερή τουαλέτα της δια χειρός Armani.

Όπως και στη γκαρνταρόμπα της Barbie, το δεύτερο φόρεμα της Robbie ήταν ένα ακριβές αντίγραφο του ροζ φορέματός της, αλλά με ένα κομψό σικ μαύρο χρώμα. Το tailor made Armani φόρεμα του party ήταν στολισμένο με παγιέτες σε όλη την επιφάνεια με μήκος μέχρι τον αστράγαλο και μπούστο με λαιμόκοψη σε σχήμα V. Ήταν διακοσμημένο με ασορτί τούλι μπόα και μυτερές γόβες, αναπαράγοντας ακριβώς το στυλ της Superstar Barbie του 1977. Το κομμάτι των αξεσουάρ αλλά και του μακιγιάζ παρέμεινε διακριτικό προσθέτοντας μόνο ένα ροζ χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη της για να εκπέμπει τη φυσική της λάμψη που ούτως ή άλλως μοιάζει με Barbie.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα μαύρο clutch και κράτησε τα ίδια αξεσουάρ που φορούσε και στην red carpet εμφάνιση. H Robbie φόρεσε διαμάντια Lorraine Schwartz 30 καρατίων μαζί με ένα 3 καρατίων D Flawless Old cut Golconda διαμαντένιο δαχτυλίδι, εξοπλισμένο με φυσικά ζωηρά ροζ διαμάντια

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Robbie αναφέρεται ως μια από τις πιο εμβληματικές κούκλες με ακαταμάχητη παρουσία στο κόκκινο χαλί. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς, η Ρόμπι αντιπροσώπευσε την αγαπημένη κούκλα με ένα μίνι φόρεμα Balmain σε ροζ πουά, στα βραβεία Gotham, απέδωσε φόρο τιμής στη συλλογή Black Magic Barbie του 1964 με ένα προσαρμοσμένο αυστηρά για εκείνη και μόνο στράπλες φόρεμα Prada, ενώ σε όλη την περιοδεία της ταινίας, η Robbie και ο στυλίστας της, Andrew Mukamal, έχουν αναπαράγει άφθονες Barbie εμφανίσεις χρησιμοποιώντας δημιουργίες σχεδιαστών όπως οι Vivienne Westwood , Schiaparelli και Versace.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα