Skip to main content

FASHION RADAR

12 fashion items σου υπόσχονται το πιο άνετο & κομψό office look!

Δείξε υπέροχη, μείνε ζεστή και εντυπωσίασε τους πάντες.



Το χειμώνα όσο να πεις έχεις περισσότερες επιλογές για μοδάτα ντυσίματα. Πιο πολλά ρούχα, πανωφόρια, αξεσουάρ, το παιχνίδι του τι να βάλω σήμερα γίνεται καθημερινά ενδιαφέρον. Για κάποιους. Ωστόσο αν δεν έχεις ιδιαίτερη έμπνευση να ντυθείς για το γραφείο δες παρακάτω. άνετα και κομψά looks σε πάνε στη δουλειά και όπου θελήσεις μετά. Πάρε ιδέες και άσε πίσω τις βαρετές εμφανίσεις όσο κρύο κι αν έχει έξω. 

Δερμάτινο Oversized Σακάκι

Να ένα ρούχο που χαρίζει κύρος και στιλ. Ίσως δεν είσαι το αφεντικό αλλά τουλάχιστον θα μοιάζεις. Συνδύασέ το με ένα φαρδύ τζιν, ή την ασορτί του φούστα και ένα στενό τοπ.  

Παντελόνια 

Τα καλοραμμένα παντελόνια είναι κατάλληλα για ένα τέλειο office look. Διατηρησε την εμφάνιση απλή με ένα ουδέτερο πουκάμισο και blazer. BTW, μπορείς να το συνδυάσεις με χοντρά πάνινα παπούτσια ή γόβες, ανάλογα με το εργασιακό σας περιβάλλον και τον καιρό. 

Ζιβάγκο

Το πουλόβερ σε στυλ ζιβάγκο είναι ιδανικά για το χειμώνα και για το κρύο έξω. Επίσης είναι στυλάτο για το γραφείο και συνδυάζεται με ένα σωρό ρούχα και αξεσουάρ. Προτίμησε μια cropped γραμμή και πρόσθεσε ένα ίσιο παντελόνι και μποτάκια με τακούνι. 

Μάλλινο Γιλέκο

Τα γιλέκα επέστρεψαν! Και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Είναι το ιδανικό κομμάτι για ένα σούπερ κομψό χειμερινό ντύσιμο εργασίας που θα σε κρατήσει άνετη με τον πιο κομψό τρόπο.

Πλεκτό μίνι φόρεμα

Οι μέρες του χειμώνα είναι πιο σύντομες, προφανώς πιο κρύες και μουντές. Φώτισε την καθημερινότητα με πολύχρωμα ρούχα γεμάτα σχέδια. Ένα ίδιο πλεκτό φόρεμα με τολμηρό τύπωμα είναι ένα άμεσο pick-up, που θα σου φτιάξει τη μέρα. Συνδύασε με μπότες και κατέπληξέ τους όλους. 

Δερμάτινη μίντι φούστα

Τα χοντρά πουλόβερ δεν γίνεται να λείπουν από τη ντουλάπα σου ούτε αυτό το χειμώνα. Φαίνονται καταπληκτικά από μόνα τους, αλλά μπορείς να αναδείξεις αμέσως την αισθητική τους με μια σοφιστικέ δερμάτινη φούστα. 

Μάλλινο Παλτό

Απαραίτητο για να χτίσεις μια ακαταμάχητη χειμερινή γκαρνταρόμπα το μάλλινο παλτό. Είναι το κομμάτι που θα φορέσεις πάνω από όλα τα προσεκτικά σχεδιασμένα σύνολά σου, για να βγεις σαν πραγματική fashionista στην πόλη. Έτσι ένα πολυτελές, ουδέτερο και βασικό κομμάτι που ταιριάζει με τα πάντα είναι η πιο σωστή κίνηση.

Πλεκτή Ζακέτα

Cozy and cool είναι το ιδανικό combo για ένα τέλειο look γραφείου. Θα παραμείνεις ζεστή και στυλάτη συνδυάζοντάς την με ένα τολμηρό τοπ και το μαύρο τζιν. Επένδυσε σε μια επιλογή ασπρόμαυρη ή με ιδιαίτερο pattern. 

Wide Leg Παντελόνι

Αυτό το σούπερ φαρδύ παντελόνι έχει προσωπικότητα και μπορείς απλώς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι γόβες και ένα κορμάκι με λαιμόκοψη. Πρόσθεσε ένα statement κολιέ αν θέλεις πραγματικά να κάνεις τη διαφορά στη μέρα σου και να συνεχίσει και για ένα ποτό το βράδυ! 

Βελούδινο Blazer

Ποιος είπε ότι τα μπλέιζερ είναι βαρετά; Ετοιμάσου να νιώσεις προνομιούχα συνδυάζοντας  ένα πολυτελές βελούδινο blazer με ένα απλό μπλουζάκι, τζιν και ένα ζευγάρι γόβες.

Midi ψηλόμεση φούστα

Φόρεσε μια ψηλόμεση μίντι φούστα με πουλόβερ και balloon μανίκια με σουέτ μποτάκια για να δείχνεις υπέροχη και άνετη όλη μέρα. 

Το ευέλικτο μίντι φόρεμα

Πρόσθεσε ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, ένα μακρύ σακάκι και ένα statement κόσμημα για να αντιμετωπίσεις με στυλ όλες τις σημαντικές συναντήσεις σου.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!