Skip to main content

FASHION RADAR

Weekend Outfits: 6 ιδέες για κομψό ντύσιμο χωρίς τζιν!

Μη με παρεξηγήσεις τα τζιν είναι υπέροχα, αλλά αντέχεις να μην το φορέσεις για δυό μέρες;



 

Κανένα παντελόνι δεν μπορεί να πλησιάσει την ευελιξία του τζιν. Και κανένα ποτέ δε θα το αντικαταστήσει ούτε θα ξεπεράσει τον εθισμό μας για αυτό. Αλλά καμία φορά χρειάζεται να πάρουμε αποστάσεις από τα αγαπημένα μας ρούχα για να δούμε και άλλα που σίγουρα υπάρχουν στη ντουλάπα μας και δε γυρίζουμε καν να τα κοιτάξουμε. Δώσε μια ευκαιρία σε ένα σωρό άλλες επιλογές για το ντύσιμο του Σαββατοκύριακου και δώσε ρεπό στο λατρεμένο σου denim. 

Μίντι φούστα

Συνδύασε μια κομψή μίντι φούστα ιδανικά σε κρεμ χρώμα με ένα χοντρό γκρι πλεκτό ή φούτερ. Ένα ήσυχο ζευγάρι sneakers φρενάρει τη γλυκύτητα της εμφάνισης, και κάνει το look πιο σύγχρονο και άνετο, ενώ μια φωτεινή, μεγάλη τσάντα που τα χωράει όλα σε πάει χαλαρές βόλτες ή shopping στη πόλη. .

Παντελόνια φόρμας

Τα παντελόνια φόρμας είναι τέλεια όταν θέλεις να είσαι casual και επίσης δημιουργούν προχωρημένα looks με άποψη. Ψάξε στη ντουλάπα σου για ένα παντελόνι με ρίγες στο πλάι και συνδύασέ το με ένα λευκό crop top. 

Σετ από μαλακά υλικά

Αλήθεια θα δεχτείς το challenge; Τι θα φορέσεις το Σαββατοκύριακο χωρίς τη βοήθεια του αγαπημένου σου τζιν..! Επίλεξε ένα μεταλλικό ή μάλλινο ή βελούδινο ή σετ με τοπ και παντελόνι και πρόσθεσε μια τσάντα ζώνη στη μέση. 

Κόκκινο φόρεμα

Ένα έντονο κόκκινο πλεκτό φόρεμα είναι αυτό που πρέπει για να φορέσεις όταν χρειάζεσαι άνεση και ευκολία για τις ήσυχες στιγμές του Σουκού σου. Φόρεσέ το με τα πιο άνετα μποτάκια σου ή sneakers και στρογγυλά γυαλιά ηλίου για ένα ιδανικό Sunday brunch σύνολο.

Φόρεμα πουκάμισο

Φόρεσε ένα φαρδύ boho φόρεμα ή ένα φαρδύ πουκάμισο σαν φόρεμα και πρόσθεσε μια δερμάτινη ζώνη στη μέση. Τα φουσκωμένα μανίκια προσθέτουν απροσδόκητο σχήμα στη σιλουέτα και μια χαλαρότητα στην εμφάνιση. Προτίμησε φωτεινά αξεσουάρ και άνετα παπούτσια.  

Κολάν

Τα κολάν κάθε τύπου και διάφορων υλικών είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του τζιν. Φόρεσε το δικό σου με πουλόβερ, χοντρές ζακέτες, μπλέιζερ ή puffers και φούτερ για πιο athletic look. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!