Skip to main content

FASHION RADAR

Η Taylor Swift επευφημούσε τον Travis Kelce φορώντας ένα τέλειο Puffer «87»

Η Taylor Swift «φωνάζει» την αγάπη της με τον πιο υπέροχο και στυλάτο τρόπο



Είτε πρόκειται για τη συλλογή της από κομμάτια vintage γκαρνταρόμπας Kansas City Chiefs από τοπικές επιχειρήσεις, ένα χειροποίητο πλεκτό μπουφάν από έναν θαυμαστή ή το δερμάτινο και μάλλινο μπουφάν που κατέχουν τόσο η ίδια όσο και ο φίλος της Travis Kelce, η ντουλάπα της Swift για τις ημέρες του παιχνιδιού γίνεται όλο και πιο συναισθηματική. Ο προχθεσινοβραδινός αγώνας των πλέι οφ «fit» δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Στις 13 Ιανουαρίου, η Σουίφτ πάλεψε τις θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν στο Μιζούρι με ένα κόκκινο παλτό που έφερε το όνομα και τον αριθμό της φανέλας του Kelce. Συνδύασε το statement σακάκι με μια ολόμαυρη εμφάνιση και ζεστό λευκό σκούφο, ολοκληρώνοντας τα πάντα με τα χαρακτηριστικά κόκκινα χείλη της.

Θα νομίζατε ότι το γιγάντιο "87" στο μπουφάν θα ήταν η πιο γλυκιά πτυχή αυτής της εμφάνισης, αλλά πηγαίνει πιο βαθιά από αυτό. Όπως αποδεικνύεται, το puffer παλτό σχεδιάστηκε από μια άλλη NFL WAG: την Kristin Juszczyk.

Πώς το ξέρω αυτό; Ο μπακ των San Francisco 49ers Kyle Juszczyk φρόντισε όλοι να μάθουν τη δουλειά της συζύγου του κάνοντας retweet και απαντώντας σε όσο το δυνατόν περισσότερες δημοσιεύσεις του μπουφάν.

Μόλις η Swift έφτασε στο παιχνίδι, η Kristin Juszczyk μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok, αποκαλύπτοντας ότι έφτιαξε επίσης μια διαφορετική έκδοση για τη Brittany Mahomes. Ανταγωνισμός; Δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Και δεν χρειάζεται άλλωστε. Η εμφάνιση της Taylor Swift είναι όλα όσα χρειάζεται να θυμόμαστε.

Ενώ πολλοί οπαδοί των Chiefs ήταν χαρούμενοι που είδαν την ομάδα τους να κερδίζει τους Miami Dolphins για λόγους που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, ανυπομονούμε να δούμε τι θα φοράει η Taylor Swift για την υπόλοιπη σεζόν… τουλάχιστον μέχρι να πάει στο Τόκιο για το επόμενο σκέλος της Eras περιοδείας της.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!