Skip to main content

FASHION RADAR

2 fashion icon σου δείχνουν πως να φορέσεις με στυλ τις μπότες μέχρι το γόνατο!

Kate Middleton & JLo δίνουν έμπνευση στα επόμενα look σου!



Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Jennifer Lopez μπορεί να μην έχουν πολλά κοινά, αλλά σίγουρα μοιράζονται την αγάπη τους για το αψεγάδιαστο styling και φυσικά για τις μπότες μέχρι το γόνατο. Και οι δύο φορούν τακτικά τις αγαπημένες τους μπότες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, προσφέροντας μια πληθώρα από ιδέες για outfits που είναι τέλεια για αντιγραφή. Στην περίπτωση της Kate Middleton, εντύπωση προκαλεί πως φοράει ένα συγκεκριμένο ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο για σχεδόν 20 χρόνια! Κι αν αυτό δεν είναι μάθημα για όλες μας τότε δεν ξέρω τι είναι!  Δες παρακάτω, τα πιο inspired παραδείγματα τόσο της Middleton όσο και της Lopez που φορούν μπότες μέχρι το γόνατο! Δες πως μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου συνδυασμούς βρίσκοντας τα κατάλληλα κομμάτια στην αγορά ειδικά τώρα που οι εκπτώσεις είναι στα φόρτε τους! Υπάρχει ένα ρούχο εδώ για σχεδόν κάθε περίσταση, συμπεριλαμβανομένου ενός casual look για το Σαββατοκύριακο και μιας κομψής επιλογής για τις διακοπές. Είναι ώρα να μάθεις πώς να κάνεις στυλ με μπότες μέχρι το γόνατο από τις πιο δυνατές experts! 

Photo Credits: @Getty Images

Με Skinny Jeans

Εντυπωσιακά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φοράει τις συγκεκριμένες μπότες από το 2004. Ναι, πραγματικά. Και την καταλαβαίνω! Όταν βρεις το απόλυτο παπούτσι σε όλα του, εμφάνιση, άνεση, κομψότητα γιατί να το αλλάξεις; Συνδύασε με πουλόβερ, army jacket για τέλεια casual ντυσίματα. 

Με Midi φούστα σε γραμμή Α

Αυτό είναι το τέλειο outfit για πιο κομψές περιστάσεις. Μια όμορφη καρό midi φούστα με εφαρμοστό μονόχρωμο ζιβάγκο και statement παλτό ταιριάζει πολύ με ένα ζευγάρι σουέντ μπότες μέχρι το γόνατο. 

Photo Credits: @Getty Images

Με κόκκινο παλτό

Ένα εντυπωσιακό κόκκινο παλτό είναι πάντα μια καλή ιδέα. Σίγουρα θα συγκεντρώσεις άφθονα κομπλιμέντα αν αντιγράψεις αυτό το look της Kate Middleton. Προτίμησε ένα ζευγάρι μαύρες σουέτ μπότες με τετράγωνο τακούνι.  

Με Μίντι Φόρεμα και ζώνη

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτή είναι η τέλεια εμφάνιση για πάρτυ για κάθε σουαρέ αυτόν τον χειμώνα. Προτίμησε ένα μυτερό ζευγάρι μπότες σε basic χρώματα. 

Photo Credits: @Backgrid

Με Minidress

Να και μια εξαιρετική επιλογή για τις μεταβατικές περιόδους. Συνδύασε ένα ζευγάρι καφέ μπότες με ένα ανοιξιάτικο κοντό φόρεμα και δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη κοριτσίστικη εμφάνιση. 

Με καρό παλτό

Ο χειμώνας το θέλει το καρό του και τι καλύτερο από ένα ζεστό oversized πανωφόρι συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο. Επένδυσε σε ένα μυτερό ζευγάρι με λεπτό τακούνι για να ισορροπήσεις τον όγκο στο πάνω μέρος.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε