Skip to main content

FASHION RADAR

Gigi Hadid: Πώς να φορέσεις με στυλ τα lounge pants στα πρώτα ραντεβού.

Χέρι-χέρι με τον ηθοποιό Bradley Cooper, φορώντας άνετα ρούχα έξω από το σπίτι.



Η Sophie Turner φόρεσε παντόφλες UGG σε ένα ραντεβού με την Peregrine "Perry" Pearson την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, αποδεικνύοντας ότι τα άνετα παπούτσια μπορούν να είναι μια επιλογή και για ένα ραντεβού. Σήμερα, έχουμε μια άλλη εμφάνιση από μία A-lister που, για άλλη μια φορά, αναδεικνύει τη δυναμική της «άνετης μόδας»! Η Gigi Hadid φόρεσε ένα παντελόνι από κασμίρ για ένα ραντεβού με τον Bradley Cooper (!), που είναι σχεδόν όλη η επικύρωση που χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να φοράμε τις πιτζάμες μας και έξω από το σπίτι.

Photo Credits: @ Goff Photos

Χέρι-χέρι με τον ηθοποιό και δημιουργό του «Maestro», το σούπερ μόντελ φόρεσε το cosy και άνετο παντελόνι της σε απαλή καστανή απόχρωση. Το να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να ντύνεσαι με χαμηλών τόνων βασικά κομμάτια σε ένα ραντεβού είναι αρκετά εύκολο. Πόσες όμως από εμάς θα το τολμήσουν; 

Πέρα από το κομψό homewear της, η Χαντίντ ήταν εξίσου όμορφη και άνετη και αυτή της η εμφάνιση θα δώσει έμπνευση για τα looks του κρύου καιρού. Με το αβίαστο πλεκτό κάτω μέρος της, το τοπ μόντελ συνδύασε ένα bomber jacket με φερμουάρ σε καφέ σκούρα σοκολατένια απόχρωση. Για παπούτσια,  επέλεξε loafers σε μαύρο χρώμα (που είναι η χειμερινή τάση παπουτσιών που αξίζει την προσοχή σου) με λευκές κάλτσες. Η εμφάνιση ήταν απλή, με τις μόνες προσθήκες αξεσουάρ να είναι τα γυαλιά ηλίου και η τσάντα μπόουλινγκ Miu Miu , ένα δημοφιλές item από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 της μάρκας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο επέλεξε μια ζεστή προσέγγιση στο στυλ της. Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, για μια βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη, η Hadid επέλεξε μια κασμιρένια ολόσωμη φόρμα από το brand της μαζί με μποτάκια UGG. 

Η προτεραιότητα της άνεσης σε ένα ντύσιμο μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, ακόμη και στα αρχικά στάδια μιας σχέσης. Εάν η εμφάνιση της Hadid πυροδότησε κάποια έμπνευση, τότε δεν έχεις παρα να δημουργήσεις τα δικά σου κομψά άνετα σύνολα easy wear everywhere!  

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του