Skip to main content

FASHION RADAR

Kendall Jenner: Με κομψή καμπαρντίνα που τη χρήζει πριγκίπισσα του μίνιμαλ!

Ένα σερί κομψότητας της χαρίζει επάξια τον τίτλο! 



Είτε κάνει δουλειές είτε, σε αυτή την περίπτωση, απολαμβάνει μια έξοδο για σούσι σε ένα hotspot διασημοτήτων, η Kendall Jenner δεν μπορεί να αντισταθεί στα ουδέτερα basic fashion κομμάτια από το κεφάλι μέχρι τα νύχια και στα διακριτικά κλασικά. Η μούσα του μινιμαλιστικού street style είναι και πάλι η Jenner που μόλις φόρεσε ένα ακόμα κομψό και μοντέρνο out-duty outfit.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ βρισκόταν στο Sushi Park στο Λος Άντζελες, το μοντέλο απογείωσε την κλασική της εμφάνιση με μια αλάνθαστη φόρμουλα! Μια καμπαρντίνα σε μπεζ απόχρωση, παντελόνι και μυτερές γόβες.

Η Jenner φόρεσε ένα δερμάτινο trench από την Bottega Veneta μόλις πριν από λίγους μήνες που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που φοράει εδώ. Ωστόσο, στην πρώτη εμφάνιση η σταρ των Kardashians σέταρε το δερμάτινο πανωφόρι της μόνο με εσώρουχο, ενισχύοντας την προτίμησή της στην no pants τάση.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο πρόσθεσε μερικές ακόμη στρώσεις, ένα παντελόνι και δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες Jimmy Choo Maryanne. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα υποδήματα παρουσιάζονται ως μέρος του "Kendall Edit" στο FWRD, την ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών στην οποία η Jenner εμφανίζεται ως δημιουργική διευθύντρια. Δεν θα ήταν ωστόσο καθαρόσιμη εμφάνιση Kendall Jenner χωρίς τουλάχιστον ένα αξεσουάρ Gucci, και σε αυτήν της τυχαίνει να έχει δύο.

Η Jenner συνδύασε το λιτό ντύσιμό της με μια καφέ Gucci Abbey Shoulder Bag και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Gucci. Η ομορφιά των street style στιγμών της Jenner είναι ότι είναι τόσο απλές στην μίμηση. Όλο το look περιστρέφεται γύρω από την κλασική μπεζ καμπαρντίνα, μια αξιόλογη επένδυση που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Στη συνέχεια, προσθέτεις ένα μαύρο παντελόνι και δημιούργησες τόσο απλά μια άχαστη στυλιστικά εμφάνιση. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της