Skip to main content

FASHION RADAR

Zendaya και Timothée Chalamet σε ένα τέλειο fashion match βγαλμένο από το Dune

Επιτέλους, μια κομψή στιγμή που θα θέλαμε να υιοθετήσουμε



Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ξεκίνησε, αλλά όλα τα βλέμματα αυτή τη στιγμή είναι αλλού. Η ακαταπόνητη Zendaya έχει μεταφέρει το Dune Juggernaut στην Κορέα, όπου υποστηρίζει τα τοπικά ταλέντα μέσα από το πρίσμα του τρέχοντος στυλ επιστημονικής φαντασίας της. Εκείνοι που υπέθεσαν ότι θα έβγαινε από το παιχνίδι μεθοδικού ντυσίματος αφού στριμώχτηκε με το εμβληματικό γυναικείο κοστούμι του Mugler για την πρεμιέρα του Λονδίνου, έχουν χάσει το στοίχημα, χάρη σε μια εμφάνιση του Juun.J που δείχνει ότι το chic sandstorm είναι ακόμα εδώ για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

Η Zendaya και ο «αρχιτέκτονας εικόνας» της Law Roach έχουν υιοθετήσει τη μέθοδο ντυσίματος προμοτάροντας το Dune: Part Two promo moment.

Οι μυημένοι θα ξέρουν ότι ο Juun.J με έδρα τη Σεούλ και η αποδομημένη ραπτική του ήταν στη σκηνή της μόδας από τα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν ίδρυσε την πρώτη του μάρκα, Lone Costume,. Το μονοκόμματο nude κοστούμι της Zendaya δείχνει τις ικανότητές του στο να παίρνει κλασικά ρούχα, όπως μια φόρμα ή μια καμπαρντίνα, και να τα μεταμορφώνει σε νέες σιλουέτες εμπνευσμένες από την κουλτούρα του δρόμου και της νεολαίας.

Ο Timothée Chalamet συμπλήρωσε την Zendaya με ένα αντίστοιχο γκρι-μπλε μονοκόμματο outfit του ίδιου σχεδιαστή. Ενώ οι σκέψεις για τις δεσποινίδες της μόδας κυριάρχησαν, ως επί το πλείστον, στις συζητήσεις με τον Chalamet, πώς μπορεί κανείς να ανταγωνίζεται ακόμη και έναν «αρχιτέκτονα εικόνας», ο οποίος πείθει τις επώνυμες μάρκες να του δανείσουν πρωτότυπα κομμάτια αρχείου αντί να τα ξαναφτιάξουν, όπως συμβαίνει με τόσες πολλές "vintage" εμφανίσεις; Και το να έχει ο ηθοποιός τη χάρη να αφήσει την συμπρωταγωνίστριά του, την οποίο αποκαλεί «υπερδύναμο ηθοποιό», να λάμψει είναι μια από τις πιο αριστοκρατικές συμπεριφορές. Σε βλέπουμε, Timothée. Μακάρι αυτό να ανοίξει τον δρόμο για περισσότερη συνεργασία.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!