Skip to main content

FASHION RADAR

Η Emma Watson σε μια εμφάνιση throwback της Ερμιόνης

Σαν να βγήκε από γύρισμα του Harry Potter, η Emma Watson σε μια από τις casual εμφανίσεις της στο Μιλάνο



Στη σφαίρα των διασημοτήτων που κατοικεί η Emma Watson, υπάρχει μια τάση για μείωση ή συγκάλυψη της γοητείας –συχνά (και δυστυχώς σε αυτό το σημείο) που αναφέρεται ως ήσυχη πολυτέλεια– που ίσως αντανακλά τις παγκόσμιες οικονομικές και κοινωνικοπολιτικές προκλήσεις της εποχής. Το κλειδί για αυτή την αισθητική βρίσκεται σε σχολαστικά επιμελημένα σύνολα που αποτελούνται από βασικά στοιχεία πολυτέλειας και άψογη ραπτική. Πάρτε, για παράδειγμα, τη Watson και την πρόσφατη εμφάνισή της εκτός υπηρεσίας στο Μιλάνο, που (σκόπιμα ή όχι) δημιούργησε αναμνήσεις από την εποχή της, θυμίζοντας ή ζωντανεύοντας τη βιβλιοθηρική Ερμιόνη Γκρέιντζερ στις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Αφού παρακολούθησε το σόου φθινόπωρο-χειμώνα 2024 της Prada –όπου έκανε την εμφάνισή της στην πρώτη σειρά με ένα καθαρό μίνι φόρεμα με δαντέλα– η Watson φορούσε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι σε σκούρο χρώμα με ένα μελιτζανί πουλόβερ και μπλε σουέτ Adidas. Το alter-ego της στον Χάρι Πότερ δεν είχε την καμπαρντίνα Prada, αλλά το υπόλοιπο outfit της σταρ θύμιζε κατά τ’ άλλα μια εμφάνιση από την ντουλάπα της Ερμιόνης στο Prisoner of Azkaban.

Η Emma Watson πρόβαλε άφθονο κλασικό τζιν για το ταξίδι της στο Μιλάνο. Κατά την επίσκεψή της στο κατάστημα Prada πριν παρευρεθεί στο σόου της μάρκας, η πρέσβειρα της Prada Beauty συνελήφθη φορώντας ένα ίσιο μπλε τζιν, ένα ριγέ πουκάμισο με κουμπιά και την ίδια μπεζ καμπαρντίνα με ένα πουλόβερ σε απόχρωση καμηλό δεμένο στους ώμους της και μαύρα δερμάτινα loafers. Η εμφάνισή της ολοκληρωνόταν με αξεσουάρ oversized σε μαύρες αποχρώσεις και μια μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου με λεπτομέρειες αλυσίδας. Σικ off-duty με πρόσθετη ιταλική αίσθηση.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη