Skip to main content

FASHION RADAR

Η Kim Kardashian έκανε ένα faux pas μόδας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού — και δεν ήταν λάθος

Εσείς ωστόσο μην ξεχάσετε να κόψετε τις ετικέτες σας.



Η Kim Kardashian έφτασε στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας του Balenciaga στο Παρίσι με το γοτθικό φόρεμα των ονείρων της Morticia Addam.

Στις 3 Μαρτίου, η Kardashian φόρεσε ένα δαντελένιο ζιβάγκο φόρεμα από τη συλλογή του οίκου μόδας φθινόπωρο/χειμώνα 2024-2025, πλήρες με ένα διάφανο μπούστο, δραματικές λάμψεις στα μανίκια και μια απροσδόκητη ανοιχτή πλάτη που τονίζεται από τη χοντρή, σβησμένη αλογοουρά της. Ωστόσο, ενώ η Kardashian δεν φορούσε ούτε ένα κόσμημα, ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ σίγουρα έκλεψε την εστίαση από το βλέμμα που αγκάλιαζε το σώμα: μια μεγάλη, λανθασμένη ετικέτα Balenciaga που έμεινε να κρέμεται στην πλάτη της.

Κοιτάξτε, πολλοί αγοραστές είναι ένοχοι που αγόρασαν ένα ακριβό φόρεμα με την ελπίδα να το επιστρέψουν μετά από μια εκδήλωση, αλλά τουλάχιστον έχουν την πρόβλεψη να κρύψουν τις ετικέτες! Προφανώς, η Kardashian δεν χρειάστηκε ποτέ να μάθει αυτό το κόλπο.

Πέρα από τα αστεία, αυτό ήταν προφανώς ένα σκόπιμα κόλπο μόδας - το οποίο θα μπορούσα να σας πω χωρίς να ξέρω ότι τα μοντέλα της Balenciaga περπάτησαν στην πασαρέλα με τις ίδιες ετικέτες στην εμφάνισή τους. Αλλά το έκαναν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kardashian δεσμεύεται για τη δημιουργική διευθύντρια της Balenciaga, Demna Gvasalia. Τον Δεκέμβριο του 2023, κουβάλησε μια τσάντα παντοπωλείου Erewhon x Balenciaga ως τσάντα για την επίδειξη μόδας της μάρκας το φθινόπωρο του 2024 στο Λος Άντζελες. Αν και η χάρτινη σακούλα δεν ήταν στην πραγματικότητα προς πώληση, η μάρκα πούλησε μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα από τη συλλογή για 425 $ (περίπου 335 £).

Αργότερα τον ίδιο μήνα, η σταρ του reality βγήκε με ένα ζευγάρι σαγιονάρες Balenciaga με σπαστά δάχτυλα που μοιάζουν με ένα ζευγάρι σανδάλια πεντικιούρ μιας χρήσης για μια πολύ κανονική τιμή των 450 $ (περίπου 350 £). Το πορσελάνινο on the go φλιτζάνι καφέ της πωλείται ακόμα για 150 $ (περίπου 120 £).

Σαφώς, η Kardashian και η Gvasalia λατρεύουν το ίδιο κόλπο. Λοιπόν, αυτό το τελευταίο κόλπο είναι μια απόρριψη της ησυχαστικής τρέλας της πολυτέλειας, η αρχή μιας νέας τάσης ή απλώς μια αναταραχή των προβολών και των κλικ; Αυτό πρέπει να το ξέρουν μόνο η Kim Kardashian και η Gvasalia και βάζουν εμάς να το ανακαλύψουμε στα social media.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη