Skip to main content

FASHION RADAR

Η Kirsten Dunst βρήκε το χρώμα της

Ακόμα και μια μονόχρωμη εμφάνιση μπορεί να είναι εντυπωσιακή



Η Kirsten Dunst είναι Ταύρος, αλλά το πιο σημαντικό, της ταιριάζει «ελαφρύ καλοκαίρι» –τουλάχιστον, σύμφωνα με τους επαγγελματίες ανάλυσης χρωμάτων, που αναλύουν τους τόνους των χαρακτηριστικών ενός ατόμου για να καθορίσουν ποια χρώματα θα φαίνονται καλύτερα σε αυτά και σε ποιο βάθος.

Όπως είπε η αναλύτρια χρωμάτων Nathalia Eugenio Vaz: «Η εποχιακή ανάλυση χρωμάτων είναι μια τεχνική [που χρησιμοποιείται] για τον προσδιορισμό της χρωματικής παλέτας σας και τον προσδιορισμό της ομάδας χρωμάτων που εναρμονίζονται με την επιδερμίδα σας», προσθέτοντας ότι υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε μια βασική γραμμή αίσθησης του πού βρίσκεται το δέρμα σας, όσον αφορά τη θερμοκρασία: «Δεν υπάρχει ψυχρός τόνος πορτοκαλί, οπότε αν σας αρέσει να φοράτε πορτοκαλί τόνους, πιθανότατα έχετε έναν ζεστό ή ουδέτερο-ζεστό τόνο αντί για ψυχρό».

Και φαίνεται ότι η Kiki –ή η στυλίστριά της Dunst– πιστεύει στη θεωρία, γιατί μόλις βγήκε με ένα ρούχο από μούρα που είναι κυριολεκτικά σε αυτόν τον έγχρωμο χάρτη που έφτιαξε ένας Redditor για εκείνη. Και τα εύσημα στους colouristas εκεί έξω: Φαίνεται υπέροχη.

Για μια εμφάνιση στο Good Morning America, η Dunst συνδύασε μια αιωρούμενη wine red φούστα με ένα λεπτό πορτοκαλί πλεκτό τοπ και μεταλλικά χρυσά πέδιλα με τιράντες. Για την πρωινή εκπομπή, κράτησε το μακιγιάζ ελαφρύ και λαμπερό, επιλέγοντας ένα σχεδόν κοραλί κραγιόν.

Σαφώς, πρόκειται για μια περιοχή του χρωματικού φάσματος όπου η Dunst νιώθει άνετα: για τα Emmy επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με κόκκινα πουά που, όταν το δει κανείς από απόσταση, δίνει την όψη του σκούρου βυσσινί.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας