Skip to main content

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.



Αν υπήρχε ένα μουσείο αφιερωμένο στις εμφανίσεις της Zendaya για την περιοδεία της τελευταίας της ταινίας Challengers, αυτό το τελευταίο φόρεμα θα ήταν σίγουρα το κύριο γεγονός.

Pixel

Η ηθοποιός και ο σούπερ σταρ στυλίστας της Law Roach συνέχισαν να ξεπερνούν τους εαυτούς τους ακριβώς καθώς η τελευταία ταινία της Zendaya βγήκε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα. Η Zendaya εμφανίστηκε με ένα custom-made φόρεμα φτιαγμένο από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, το οποίο απεικόνιζε μια λαμπερή εκδοχή της επίσημης αφίσας των Challengers.

Ο Roach μοιράστηκε φωτογραφίες την Παρασκευή με τη Zendaya να φορά το λαμπερό, μακρυμάνικο φόρεμα στο Instagram, μαζί με ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της κατασκευής του φορέματος. Η αφίσα/φόρεμα απεικονίζει την ηρωίδα του τένις της Zendaya, Tashi Duncan, να φοράει γυαλιά ηλίου και να βλέπει τον Patrick του Josh O'Connor και τον Art Donaldson του Mike Faist να αντιμετωπίζουν στο γήπεδο.

Pixel

«[Challengers] κάνουν ΜΟΔΑ», έγραψε ο Roach στη λεζάντα. «Η Tashi έκανε να το φορέσει. Σας ευχαριστούμε @celiakritharioti που δώσατε ζωή στην αφίσα της ταινίας Challengers."

Η Zendaya ανέβασε τις δημοσιογραφικές εμφανίσεις της με θέμα το τένις στο επόμενο επίπεδο τους τελευταίους μήνες πριν από την κυκλοφορία της ταινίας και έχει εμπνεύσει μια νέα τάση #TennisCore. Από το αστραφτερό μίνι φόρεμά της και τις γόβες του τένις Loewe μέχρι το πιο πρόσφατο κομμένο ροζ πόλο φόρεμά της από τον σχεδιαστή Jacquemus, η υψηλή ραπτική ήταν αδιάκοπη. Τίμησε ακόμη και τη Venus και τη Serena Williams αναδημιουργώντας μια φωτογράφιση του 1998 των δύο αδερφών σταρ του τένις φορώντας ένα μπαλάκι Carolina Herrera και τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους στολισμένα με λευκές χάντρες. Η ηθοποιός είναι γνωστό ότι είναι θέμα για promo – ενώ βρισκόταν στην περιοδεία Τύπου για το Dune: Part 2, η Zendaya είχε φαινομενικά ατελείωτες φουτουριστικές εμφανίσεις εμπνευσμένες από την έρημο.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Φεστιβάλ Καννών: Οι 12 πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποια σύνολα κέρδισαν μέχρι στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

Προτεινόμενα

CELEBS

Αυτή είναι η ημερομηνία γάμου γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού

Παντρεύεται με τη σύντροφό του μετά από 6 χρόνια σχέσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η εποχή των Διδύμων στο ζώδιό σας

Προχωρήστε και σχεδιάστε αυτό το μεγάλο πάρτι!

CELEBS

Έλενα Μαυρίδου: Η αυστηρή ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου

«Άκομψη ενέργεια, περιττές τοποθετήσεις κατόπιν εορτής»