Skip to main content

FASHION RADAR

Η Jennifer Lawrence αναδεικνύει την τάση των Baggy Denim

Όλες οι διάσημες Τζένιφερ το κάνουν.



Είναι η Jennifer Lawrence και η Jennifer Lopez σε μια μυστική ομαδική συνομιλία των διάσημων Jennifer όπου ανταλλάσσουν μυστικά στυλ; Επειδή η 33χρονη είναι η πιο πρόσφατη Τζεν του Χόλιγουντ που υιοθέτησε την τάση των Baggy Denim.

Pixel

Η Lawrence, όπως και η Lopez λίγες μόλις εβδομάδες πριν από αυτήν, βγήκε στη Νέα Υόρκη φορώντας εξαιρετικά ευρύχωρο τζιν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στις 9 Μαΐου. Σετάρισε το μπλε τζιν της με ένα απαλό μοβ πουκάμισο με κουμπιά, το οποίο έδεσε με μανσέτες ακριβώς πάνω από τους αγκώνες για μια δανεική εμφάνιση από το στυλ των αγοριών. Ένα ζευγάρι μαύρα sneakers Vans αχνοφαίνονται κάτω από το στρίφωμα του μπλε τζιν της, που φαινόταν πολύ μακρύ για την ηθοποιό, «σκουπίζοντας» τους δρόμους της πόλης καθώς περπατούσε. Ωστόσο, όλα ήταν πολύ σκόπιμα, είμαι σίγουρη.

Η Jennifer Lawrence κράτησε την υπόλοιπη εμφάνισή της γλυκιά και απλή, με κοσμήματα για AirPods και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε σχήμα οβάλ. Για αυτή την εξαιρετικά περιστασιακή ατμόσφαιρα, άφησε τα μαλλιά της κάτω χαλαρά, με τα φυσικά κύματά της.

Pixel

Τον Απρίλιο, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε φορώντας ένα φαρδύ τζιν Acne αξίας 600 δολαρίων που είναι λερωμένο πριν από τη βρωμιά. Μια εβδομάδα αργότερα, βγήκε στους δρόμους της πόλης για άλλη μια φορά με ένα πτυχωτό ζευγάρι, ενισχύοντας το oversize στυλ ως βασικό της ανοιξιάτικο στυλ.

Η J.Lo είναι πολύ πιο κοντή από την J.Law, πράγμα που σημαίνει ότι η ποπ σταρ χρειάζεται συνήθως ένα ζευγάρι πλατφόρμες για να αποτρέψει το σύρσιμο στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Φεστιβάλ Καννών: Οι 12 πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποια σύνολα κέρδισαν μέχρι στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου