Skip to main content

FASHION RADAR

6 τάσεις που προκύπτουν από το νέο βίντεο της Rihanna

B&%#$ you have money and style!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι αδιαμφισβήτητα fashion icon και trendsetter. Ο λόγος για την αγαπημένη μας Rihanna, η οποία -τον τελευταίο καιρό- μάς έχει αποδείξει ότι όχι μόνο ακολουθεί τις τάσεις, αλλά δημιουργεί νέες, δικές της, οι οποίες μετά υιοθετούνται από –σχεδόν- όλες τις γυναίκες του πλανήτη.

Είναι μια καλλιτέχνιδα η οποία δεν φοβάται να εκφράσει την αισθητική της, είτε μέσα από τα ρούχα της, είτε αυτή την φορά, μέσα από το νέο της μουσικό βίντεο “B*&%#$ Better Have My Money”, το οποίο σκηνοθέτησε μαζί με το δίδυμο Megaforce. Ένα βίντεο «μπλοκμπαστεριά», το οποίο δεν είναι το κλασσικό ποπ βίντεο, μιας κλασσικής ποπ καλλιτέχνιδας. Ένα βίντεο που μπορεί να θεωρηθεί και «σκληρό», μέσα στην ελαφρότητά του –γιατί στην τελική είναι είναι ένα μουσικό βίντεο.

Σε αυτό λοιπόν -για άλλη μια φορά- η RiRi δεν δίστασε να εκφραστεί και ενδυματολογικά, με τον δικό της, μοναδικό τρόπο και να θέσει φυσικά νέα trends. Φυσικά, η μόδα του ’90 κυριάρχησε στα outfits, με τον πιο σύγχρονο όμως τρόπο: Με designer ρούχα (ο φίλος της Adam Selman την «τροφοδότησε» με αρκετές δημιουργίες του), στα οποία έδωσε νέα διάσταση, μέσα από το ξεχωριστό styling.

Παρακάτω, βλέπουμε μερικά από τα fashion highlights του βίντεο, τα οποία όχι μόνο θα συζητηθούν για την ιδιαιτερότητά τους, αλλά σύντομα θα φορεθούν στους δρόμους και όχι μόνο!

Trend #1: Αξεσουάρ όπως καπέλα, μπερέδες, μαντήλια και μπαντάνες, φοριούνται από το πρωί-μέχρι και το βράδυ... ακόμα και εάν πρέπει να απαγάγεις κάποιον.

bbhmm_01.jpg

Trend #2: Plastic is fantastic. Το διάφανο, πλαστικό υλικό φοριέται παντού, από πανωφόρια μέχρι και αξεσουάρ, όπως παπούτσια.

bbhmm_02.jpg

Trend #3: Η –ψεύτικη- γούνα, όλων των χρωματικών αποχρώσεων φοριέται και το καλοκαίρι ακόμα και στην παραλία, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Είτε σε μαγιό ή ακόμα και ως μέρος ενός καλοκαιρινού outfit.

bbhmm_03.jpg

Trend #4: Οι κορσέδες επιστρέφουν δυναμικά και φοριούνται με τα πάντα: φούστες, παντελόνια, ακόμη και ως ευφάνταστα μαγιό.

bbhmm_04.jpg

Trend #5: Η τάση του latex, φεύγει από το… κρεβάτι και μπαίνει και στην ντουλάπα σου, σε μορφή φορέματος. Σε nude αποχρώσεις και όχι μόνο, θα δώσει μια πραγματικά θηλυκή και sexy πινελιά στα βραδινά σου looks.

bbhmm_05.jpg

Secret Trend #6: Οι βαλίτσες Goyrad γίνονται το must-have brand όταν ταξιδεύεις!

bbhmm_06.jpg

{videobox}B3eAMGXFw1o{/videobox}

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός