Skip to main content

STREET STYLE

Οι fashion influencers με τις πιο κομψές στιλιστικές ιδέες που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram

Χαρίζουν έμπνευση με κάθε τους ανάρτηση



Το Instagram αποτελεί ένα πολύ δυνατό μέσο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ασκήσει επιρροή με τον τρόπο του. Ένας από τους χώρους που διαμορφώνονται μέσα από αυτήν την πλατφόρμα είναι και ο χώρος της μόδας, με χιλιάδες influencers να δημοσιεύουν τις ενδυματολογικές τους προτάσεις και τις  φρέσκες ιδέες τους.

Ανάμεσα στις γυναίκες που ασχολούνται με αυτό το “sport”, υπάρχουν και κάποιες που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών του Instagram. Είναι αυτές  που όποτε χρειάζεσαι μια μικρή ενημέρωση για τα νέα κομμάτια που πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου ή μια νέα προσέγγιση του street style, θα επισκεφτείς σίγουρα το προφίλ τους.

Alexa Chung

Είναι μια από τις διασημότερες fashion influencers παγκοσμίως. Εδώ και μία δεκαετία, ασχολείται με πάθος με το κομμάτι της μόδας και καταφέρνει μέσα από τις ενδυματολογικές της προτάσεις να διαμορφώνει την γκαρνταρόμπα χιλιάδων γυναικών. Ξεχωρίζει για το πολύ cool στιλ της.

https://www.instagram.com/p/CCgCsVhgZ7P/

 

Mercer 7

Ή αλλιώς Erna Leon. Είναι επιχειρηματίας και μητέρα δύο παιδιών. Οι εμφανίσεις της στους δρόμους του Λονδίνου γίνονται αμέσως θέμα συζήτησης. Η Erna Leon προσφέρει στιλιστικές επιλογές που «παντρεύουν» την υψηλή ραπτική με πιο προσιτά κομμάτια και τα πιο επίσημα ρούχα με τα καθημερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και για το γεγονός ότι υποστηρίζει τη βιώσιμη μόδα και προτείνει λύσεις ώστε κάθε γκαρνταρόμπα να μπορεί να έχει κομμάτια διαχρονικής αξίας, τα οποία είναι αξιοποιήσιμα για περισσότερες από μια σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CLEWtZ6AiDk/?utm_source=ig_embed 

 

Shot From The Street

Πίσω από αυτόν τον λογαριασμό κρύβεται η Lizzy Hadfield, μια fashion blogger η οποία ζει στο Λονδίνο. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα ανδρόγυνο looks της στα οποία προσθέτει κάθε φορά ένα σικ twist.

https://www.instagram.com/p/CF2Agm6HJrB/

 

Veronika Heilbrunner

Μια Γερμανίδα που έχει κερδίσει αμέτρητους followers τόσο για την ομορφιά της όσο και για το αξεπέραστο και εκλεκτικό στιλ της. H Veronika Heilbrunner είναι ο ορισμός του lo-fi – meets -party-girl look.

https://www.instagram.com/p/CIV18Y0LQnG/

 

Cover photo credits Instagram @alexachung

 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας