Skip to main content

STREET STYLE

Η Gigi Hadid φόρεσε το τέλειο crochet top και ξέρουμε πού θα το βρεις για να το κάνεις δικό σου

Βιάσου γιατί είναι σε έκπτωση



Είναι μια από τις must try τάσεις της φετινής σεζόν. Το crochet, η τεχνική πλέξης με το βελονάκι, είναι ένα στιλ μόδας που έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του '70, παρόλα αυτά έχει επιστρέψει δυναμικά στο ρεπερτόριο της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Αποτελεί μια πρακτική ενδυματολογική επιλογή, η οποία έχει προστεθεί στη συλλογή των fashionistas ήδη από την άνοιξη και σκοπεύει να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις του καλοκαιριού, χάρη στο πολύ μοντέρνο styling που προσφέρει.

Το crochet το βλέπουμε σε διάφορα ρούχα, όπως φορέματα, μαγιό, φούστες αλλά και tops. Πολλές είναι και οι διάσημες γυναίκες που δείχνουν συχνά την προτίμησή τους σε αυτό, ανάμεσα στις οποίες και το supermodel Gigi Hadid.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Gigi Hadid πρόσφατα στους δρόμους της Νέας Υόρκης και εμείς αγαπήσαμε το look της και πιο συγκεκριμένα το τέλειο κοντομάνικο crochet top σε κίτρινο παστέλ χρώμα, με μοβ λουλούδια, το οποίο συνδύασε με ένα μουσταρδί παντελόνι. 

Κάνοντας μια αναζήτηση στο ίντερνετ εντοπίσαμε πως πρόκειται για ένα crochet top της εταιρείας Mango, το οποίο μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε έκπτωση.

Αν θέλεις να αντιγράψεις το look της Gigi Hadid, δεν έχεις παρά να το κάνεις δικό σου. Το crochet top είναι ένα «δροσερό», όμορφο, σέξι  κομμάτι το οποίο μπορείς να φορέσεις από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τα σοκάκια ενός νησιού κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Πόλο κροσέ λουλούδια κίτρινο παστέλ, Mango

 

Cover photo courtesy of Instagram @gigihadid

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου