Skip to main content

STREET STYLE

Η Kate Middleton φοράει συχνά ρούχα σε αποχρώσεις του μπλε και αυτός είναι ο λόγος

Οι ειδικοί εξηγούν



Η εικόνα των μελών της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Δεκάδες άνθρωποι εργάζονται για μήνες ώστε το αποτέλεσμα των εμφανίσεων που κάνουν οι γαλαζοαίματοι να είναι εντυπωσιακό και πρωτίστως, να ταιριάζει απόλυτα στο πρωτόκολλο. Η δούκισσα του Campbridge είναι ένα από τα πρόσωπα που τραβούν πάντοτε την προσοχή του φωτογραφικού φακού και όχι άδικα.

Γνωστή για τις πιο preppy, ladylike εμφανίσεις της, οι οποίες συχνά στηρίζονται σε διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, η Kate Middleton δείχνει όλα αυτά τα χρόνια πως προτιμά το μπλε χρώμα. Από φορέματα μέχρι τα καθημερινά τις outfits, για οποιαδήποτε κοινωνική της υποχρέωση, η δούκισσα του Campbridge επιλέγει διάφορους τόνους του μπλε, που κινούνται από το απαλό baby blue μέχρι και το σκούρο navy μπλε χρώμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η προτίμηση που εκφράζει η ίδια για το μπλε δεν είναι τυχαία. Ναι, πρόκειται σίγουρα για ένα χρώμα το οποίο συμβολίζει την ηρεμία και τη γλυκύτητα, τη σταθερότητα, την καθαρή σκέψη, τη σοβαρότητα και την καθαρότητα της ψυχής και ίσως ένας λόγος που το επιλέγει είναι για να το συνδέσει με τη δική της προσωπικότητα.

photo credits Instagram @dukeandduchessofcambridge

 

Όμως, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και ιστορικοί δεσμοί ανάμεσα στο μπλε χρώμα και τους royals, αρκεί κανείς σκεφτεί τη φράση «γαλαζοαίματοι» η οποία χρησιμοποιείται όταν γίνεται αναφορά σε μέλη βασιλικής οικογένειας. Ενώ, το Royal blue ή αλλιώς το «Βασιλικό μπλε» λέγεται πως δημιουργήθηκε από κάποιον στο Somerset, όταν του ζητήθηκε να φτιάξει ένα φόρεμα για την Βασίλισσα Charlotte.

Σε αντίθεση με το μπλε χρώμα, η Kate Middleton δεν έχει φορέσει ποτέ σε δημόσια εμφάνιση πορτοκαλί χρώμα, το οποίο αποφεύγει μάλλον γιατί δεν είναι τόσο κολακευτικό για τις βασιλικές φωτογραφίες της.

 

 

cover photo credits Instagram @dukeandduchessofcambridge

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»