Skip to main content

STREET STYLE

Κολάν με τι παπούτσια ταιριάζει

Για να είσαι πάντοτε stylish



Το κολάν είναι ένα item που έχει μπει για τα καλά στην γκαρνταρόμπα μας τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα από το ξέσπασμα της πανδημίας και μετά. Η ανάγκη για άνεση και χαλαρότητα μας έκανε να στραφούμε σε ρούχα που το προσφέρουν αυτό από την πρώτη στιγμή και που μας δίνουν ελευθερία κινήσεων.

Πέρα από το κλασικό αθλητικό κολάν, υπάρχουν όμως στην αγορά και εκείνα που έχουν φτιαχτεί για άλλες περιστάσεις όπως τα faux leather leggings σε μαύρο, λευκό ακόμα και ταμπά ή καφέ χρώμα. Αυτά είναι ιδανικά τόσο για μια απλή καθημερινή έξοδο, όσο και για βραδινές εμφανίσεις, εξαρτάται πάντοτε πώς τα φοράς και με τι τα συνδυάζεις.

Γενικότερα, το κολάν ταιριάζει με τα εξής παπούτσια (και όχι με γόβες!):

Sneakers

Είναι το προφανές και βεβαίως ο πιο άνετος και cool συνδυασμός ενός κολάν σε οποιοδήποτε χρώμα και σχέδιο με τα αθλητικά σου παπούτσια. Μπορείς μέσα σε πέντε λεπτά να δημιουργήσεις το τέλειο look για μια χαλαρή βόλτα με φίλους ή για το χρόνο που αφιερώνεις για τη γυμναστική σου, ακόμα και για τα ψώνια σου στην αγορά. Παίξε με τα prints και τα χρώματα και κάνει statement εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο

Είναι ένα πολύ πρακτικό ζευγάρι παπούτσια για τη χειμερινή σεζόν που φοριέται σχεδόν με τα πάντα. Επίλεξε ένα μαύρο κολάν τύπου δέρμα και συνδύασε το με ankle boots με τρουκς για μια πιο ροκ εμφάνιση ή σουέντ σε ανοιχτό χρώμα για να δημιουργήσεις ένα cowboy style.

Over the knee μπότες

Ίσως ο πιο σέξι τρόπος να αναδείξεις το κολάν σου. Είναι ένας λατρεμένος χειμερινός συνδυασμός που ολοένα και περισσότερες γυναίκες τολμούν να δοκιμάσουν στις βραδινές τους εμφανίσεις. Μπορείς να φορέσεις από πάνω ένα leather jacket ή ένα παλτό ανάλογα με το ύφος που θέλεις να έχει το look σου. Μην ξεχνάς πως σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή σου θα είναι πολύ δυναμική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή