Skip to main content

STREET STYLE

Το αγαπημένο item της Rosie Huntington Whiteley για το χειμώνα

Θηλυκό, κομψό και πρακτικό



Είναι supermodel, ηθοποιός, επιχειρηματίας και μητέρα, αλλά και μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στο Instagram. Η Rosie Huntington-Whiteley ξεχωρίζει για την φυσική της ομορφιά, την αψεγάδιαστη σιλουέτα της αλλά και την απαράμιλλη κομψότητα που χαρακτηρίζει το προσωπικό της στιλ, το οποίο πραγματικά είναι αξιοζήλευτο.

Η 35χρονη έχει υιοθετήσει μια μίνιμαλ αισθητική στις ενδυματολογικές της επιλογές, η οποία απογειώνει τις εμφανίσεις της και κάνει την γκαρνταρόμπα της να μοιάζει super luxe ακόμα και όταν κάποια κομμάτια που φοράει δεν είναι πανάκριβα.

Από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κανείς μπορεί να καταλάβει ότι η Rosie Huntington-Whiteley λατρεύει τους γήινους τόνους, το λευκό αλλά και το μαύρο, ενώ ξέρει να συνδυάζει τα πολυτελή με τα casual στοιχεία ώστε κάθε εμφάνισή της να δείχνει ultra chic και ταυτόχρονα πολύ θηλυκό.

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτή τη φορά ένα από τα items που λατρεύει να έχει στην  γκαρνταρόμπα της το χειμώνα και το οποίο το φοράει ξανά και ξανά. Πρόκειται για το πλεκτό φόρεμα,  ένα κομμάτι θηλυκό, που αγκαλιάζει το σώμα και προσδίδει έξτρα πόντους στιλ στην εικόνα μιας γυναίκας, ενώ παράλληλα προσφέρει ζεστασιά και κομψότητα.

rosieforemaplekto

@rosiehw

 

Η Rosie Huntington-Whiteley φοράει πάρα πολύ συχνά τα πλεκτά φορέματα και το αποδεικνύει με τις αναρτήσεις της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, ενώ δεν είναι αγαπημένη της επιλογή μόνο για το χειμώνα. Η ίδια έχει φορέσει πλεκτά φορέματα και από καλοκαιρινές συλλογές συνδυάζοντας τα τότε τέλεια με πέδιλα και σανδάλια.

 

 

 

 

 

cover photo credits @rosiehw

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.