Skip to main content

STREET STYLE

Η Julie Ferreri δείχνει πώς να φορέσεις τα sneakers σου με ένα preppy σύνολο

Μαθήματα γκαρνταρόμπας από την γκουρού του στιλ



Είναι μια από τις διασημότερες και πιο αγαπητές fashion influencers παγκοσμίως. Η Julie Sergent Ferreri, όπως είναι ολόκληρο το ονοματεπώνυμό της, έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική την οποία και «παντρεύει» με τη μόδα. Η ίδια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό Instagram account το οποίο μετράει περισσότερους από 500 χιλιάδες followers με το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της να είναι γυναίκες, οι οποίες εμπνέονται από τις στιλιστικές της επιλογές και προτάσεις καθημερινά.

Η Julie φροντίζει να ενημερώνει συχνά το feed της, στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες ή και video από τη ζωή της, η οποία είναι γεμάτη από χρώμα αλλά και πολλές δόσεις κομψότητας και καλαισθησίας.

Πρόσφατα, η fashion influencer δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει με ένα σύνολο το οποίο αξίζει να κάνεις save ή screenshot για να το έχεις στα αγαπημένα σου street style looks. Πρόκειται για ένα preppy σύνολο το οποίο η ίδια συνδύασε άψογα και με απόλυτη αρμονία με τα αγαπημένα της sneakers.  

juliegazellesneakers

@juliesfi

 

Όπως θα δεις σε μια από τις φωτογραφίες αυτές, η Julie φοράει γκρι πανωφόρι και αντίστοιχο σορτσάκι, το οποίο έχει συνδυάσει με λευκό top, ενώ φοράει επίσης μαύρο καλσόν που αφήνει το δέρμα να φαίνεται και λευκές κάλτσες πάνω από τον αστράγαλο. Τα sneakers της έντονο κόκκινο χρώμα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο look της και φυσικά, στρέφουν τα βλέμματα επάνω τους.

Όσο για τα συγκεκριμένα sneakers, πρόκειται για τα Gazelle Indoor sneakers της Adidas τα οποία έχουν γίνει sold out σε πολλά καταστήματα!

juliegazellesneakerstwo

@juliesfi

 

 

 

 

 

cover photo credits @juliesfi

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30