Skip to main content

STREET STYLE

Πώς θα αντιγράψεις το πολυτελές σύνολο της Rosie Huntington-Whiteley από το ταξίδι της στις Κάννες

Αντλούμε έμπνευση από το προσωπικό στιλ της και σου προτείνουμε κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το ίδιο look



Η Rosie Huntington-Whiteley ξεχωρίζει για την φυσική της ομορφιά, την αψεγάδιαστη σιλουέτα της αλλά και την κομψότητα που χαρακτηρίζει το προσωπικό της στιλ. Η 36χρονη έχει υιοθετήσει μια μίνιμαλ αισθητική στις ενδυματολογικές της επιλογές, η οποία απογειώνει τις εμφανίσεις της και κάνει την γκαρνταρόμπα της να μοιάζει super luxe ακόμα και όταν κάποια κομμάτια που φοράει δεν είναι πανάκριβα.

Από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κανείς μπορεί να καταλάβει ότι η Rosie Huntington-Whiteley λατρεύει τους γήινους τόνους, το λευκό, το μπεζ, το καφέ αλλά και το μαύρο, ενώ ξέρει να συνδυάζει τα πολυτελή με τα casual στοιχεία ώστε κάθε εμφάνισή της να δείχνει ultra chic και ταυτόχρονα πολύ θηλυκή.

Πρόσφατα, η ίδια βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της και αστέρα του κινηματογράφου, Jason Statham, στις Κάννες για το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών και οι φωτογραφίες τους τόσο από την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, όσο και από τις βόλτες τους, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Η Rosie δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει στις Κάννες μαζί με τον σύζυγό της, φορώντας το τέλειο casual chic σύνολο σε ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, το μπεζ.

Συγκεκριμένα, το supermodel συνδύασε ένα παντελόνι τύπου flared και με πιέτες, με ένα waistcoat δηλαδή ένα γιλέκο. Ο συνδυασμός αυτός είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και είναι πολύ κολακευτικός για το σώμα αλλά και πολύ σικ επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Ολοκλήρωσε το look της με λεπτή ζώνη στη μέση σε ταμπά χρώμα και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

rosstath

photo Instagram/ @Instagram @rosiehwv

 

 

Εμάς μας άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο look και εντοπίσαμε κομμάτια τα οποία θα σε βοηθήσουν να το αντιγράψεις!

 

 

PLEATED WIDE-LEG UTILITY TROUSERS, COS STORES

cospleatedtr

BASIC SHORT WAISTCOAT, STRADIVARIUS

stradwaistcoat

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ LETTER LOGO, LAUREN RALPH LAUREN

laurenzoni

ΖΩΝΗ FAUX LEATHER ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ OVAL ΑΡΧΙΚΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, TWINSET

zonitwinse

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram/ @Instagram @rosiehw

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα