Skip to main content

STREET STYLE

Τα χρώματα που αξίζουν μια θέση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Έχεις έτοιμες τις αποσκευές σου για διακοπές; 



 Βρισκόμαστε στην πιο hot στιγμή του καλοκαιριού. Οι περισσότεροι έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους κι αν διαβάζεις αυτό το κείμενο σήμερα, σημαίνει πως βρίσκεσαι κι εσύ σε καλό δρόμο και μια ανάσα από την απόλυτη χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Ανυπομονείς για τις ημέρες που θα περάσεις μακριά από υποχρεώσεις και δουλειά, πόσο έτοιμη είναι όμως η γκαρνταρόμπα σου;

Αν ψάχνεις για χρώματα τα οποία θα αναδείξουν το μαύρισμα σου ή απλά θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά στις εμφανίσεις σου, τότε εμείς σου έχουμε τον καλύτερο οδηγό ή αλλιώς την καλύτερη παλέτα. 

Κίτρινο

Ζωηρό, φωτεινό, λαμπερό, το κίτρινο είναι δίχως καμία αμφιβολία το χρώμα που πρέπει να επιλέξεις το καλοκαίρι.  Δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε σύνολο ενώ ταιριάζει με πολλά άλλα χρώματα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Ανοιχτό πράσινο 

Ένα ακόμη χρώμα το οποίο ανήκει στους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού είναι το ανοιχτό πράσινο, το οποίο ταιριάζει τόσο στη μαυρισμένη επιδερμίδα όσο και σε αυτήν που δεν έχει εκτεθεί τόσο στον ήλιο. Γλυκό και απόλυτα φυσικό, το ανοιχτό πράσινο υπόσχεται να κάνει τις εμφανίσεις σου πιο γήινες. Άλλωστε τι πιο φυσικό και γήινο από το πράσινο χρώμα; Οι αποχρώσεις που θα βρεις στην αγορά ποικίλλουν: από το πράσινο της μέντας μέχρι αυτό του αχλαδιού ή του φιστικιού και το απαλό lime, μην φοβηθείς να το φορέσεις. 

Dusty blue

Υπάρχουν χρώματα έντονα και ζωηρά τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, υπάρχει όμως και το dusty blue, ένα απαλό μπλε το οποίο θα σε οδηγήσει σε μίνιμαλ outfits που είναι κομψά και πολυτελή.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @martalozanop

 

Προτεινόμενα

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;