Skip to main content

STREET STYLE

Trend Report: Φόρεμα στο γραφείο!

Αλήθεια ποιo είναι κατάλληλο για να εργαστείς με στιλ;



Τα φορέματα χαρίζουν στο ντύσιμό μας κομψότητα, θηλυκότητα, class και φυσικά άνεση. Είναι ιδανικά για μια εναλλακτική εμφάνιση ανάμεσα στα παντελόνια που τόσο μας βολεύουν και μια ευκαιρία αναβάθμισης του καθημερινού office στιλ. Ένα κομψό μίντι φόρεμα, ένα τολμηρό δερμάτινο αλλά και πιο κλασικές διαχρονικές γραμμές, αποτελούν την πιο διαδεδομένη και επιτυχημένη στολή εργασίας. Ανάμεσα στα τόσα σχέδια που κυκλοφορούν όμως, ποια είναι αυτά που θα συντροφεύσουν επιτυχημένα τις ημέρες μας στη δουλειά; Είτε πας καθημερινά στo γραφείο, είτε κάνεις ραντεβού με πελάτες, το φόρεμα θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, εντυπωσιάζοντας με μία ακαταμάχητη επαγγελματική και παράλληλη θηλυκή εμφάνιση. 

 

Minimal midi

Τα μίντι φορέματα είναι ιδανικά για ένα business look. Αποπνέουν κομψότητα λόγω του μήκους τους, ενώ φέτος επιλέγουμε όμορφα χρώματα με ελαφρύ ντραπέ στη μέση και σούρες, με μανίκι ή χωρίς, στρογγυλή λαιμόκοψη ή σηκωμένο λαιμό. 

 

Shirt dress

Τα φορέματα σε στιλ πουκάμισο ήταν από ανέκαθεν φορέματα εργασίας. Διάλεξε το δικό σου ανάμεσα σε τζιν υφές, κοτλέ ακόμα και με ελαφριές πτυχές στη φούστα. 

 

Φόρεμα με ζώνη

Διάλεξε ένα χαλαρό φόρεμα με ζώνη που τονίζει τη μέση και αναδεικνύει τη σιλουέτα σου, για εκείνες τις ημέρες που θέλεις κάτι πιο χαλαρό και άνετο. Προτίμησε ένα ανοιχτό ντεκολτέ ή V και εντυπωσιακές ασυμμετρίες στη φούστα. 

 

Wrap dress

Τα wrap dress ή αλλιώς κρουαζέ, αποτελεί αγαπημένο κόψιμο για πολλές γυναίκες με πλούσιο στήθος και καμπύλες από τις δεκαετίες του '30 και του '40 μέχρι και σήμερα. Ακόμα παραμένουν στις καρδιές μας για την επαγγελματική μας εμφάνιση αλλά και για όλες τις ώρες. Είναι σέξι, θηλυκά και ιδανικά και για τη δουλειά. Επέλεξε υφάσματα βαμβακερά, τζιν σε υπέροχους φθινοπωρινούς χρωματισμούς με μήκος μέχρι το γόνατο αλλά και λίγο πιο κάτω. 

Πλεκτό φόρεμα 

Αλίμονο αν δεν βγάλουμε τα πλεκτά φορέματα και φέτος από την ντουλάπα. Η εποχή προστάζει πλεκτό και ναι αυτόν τον μήνα το πλεκτό φόρεμα έχει την τιμητική του. Προτίμησε oversized σιλουέτες με ψηλότερο ντεκολτέ, κομψές λεπτομέρειες όπως πλισέ φούστες και ιδιαίτερο γιακά. Επένδυσε σε ένα μπλε πλεκτό φόρεμα με μήκος πάνω από το γόνατο και συνδύασέ το με over the knee μπότες. 

 

Bodycon dress

Κλασικά πατρόν που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και προσθέτουν κύρος και κομψότητα.  Πολλοί συνδυασμοί σου δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσεις για φαγητό ή για ποτό αμέσως μετά το γραφείο. 

Prints

Τα ιδιαίτερα prints αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τονίζουν το όμορφο πρόσωπό σου. Βάλε στη γκαρνταρόμπα σου θηλυκά floral, μοντέρνα ριγέ, patterns εμπνευσμένα από τη φύση και την τέχνη αλλά και διαχρονικό τουίντ. 

 

Cotton dress

Αν προσέχεις τα υφάσματα που θα βάλεις πάνω σου και αγαπάς το βαμβάκι, διάλεξε φορέματα βαμβακερά που κερδίζουν τις εντυπώσεις με το φίνο φινίρισμά τους. Κινήσου σε γήινες αποχρώσεις, πράσινο χακί, μαύρο ή βαθύ μπλε. 

Όποιες κι αν είναι οι επιλογές σου, θυμήσου πως τα φορέματα σετάρονται εύκολα με φλατ, γόβες, μποτάκια, μπαλαρίνες, είναι κομμάτια κλειδι στις μέρες του "τι θα βάλω σήμερα" και χαρίζουν έναν αέρα δροσιάς στο μέχρι τώρα βαρετό office look σου. Αν θέλεις άμεσα να επενδύσεις σε κάτι που να αξίζει να φοράς κάθε μέρα, ήρθε η στιγμή να αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου παντελόνι γραφείου, με ένα ακαταμάχητο trendy φόρεμα! 




Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Πώς να φορέσεις τα παστέλ χρώματα

Pro tips που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ένα fashion icon

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;