Skip to main content

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»



Η Mango διόρισε για άλλη μια φορά τον Antoine Griezmann ως το πρόσωπο της ανδρικής σειράς της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Μετά την εναρκτήρια συνεργασία τους το 2022 και ένα επιτυχημένο encore το 2023, η Mango Man παρουσίασε μια καμπάνια που απαθανάτισε ο φωτογράφος Scott Trindle, αντλώντας έμπνευση από το λαμπρό ταξίδι του καταξιωμένου αθλητή.

«Από τα διαμορφωτικά του χρόνια στη Macôn μέχρι σήμερα, μέχρι τα νεανικά του χρόνια στο Donosti, η ιστορία του Griezmann είναι μια εμπνευσμένη ιστορία έμφυτου ταλέντου, επιμονής και θυσίας. Το Mango Man, σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, παρουσιάζει μια αφήγηση που ξεπερνά τα όρια της απλής μόδας, εμβαθύνοντας στις στιγμές που διαμόρφωσαν αυτόν τον εμβληματικό αθλητή», δήλωσε η μάρκα μόδας με έδρα τη Βαρκελώνη σε δελτίο τύπου.

Για άλλη μια φορά, η καμπάνια φέρει το σύνθημα «Move Forward», προσφέροντας ένα καθηλωτικό οπτικό ταξίδι στα επιτεύγματα και την προσωπική πορεία του ποδοσφαιριστή, που μεταφέρεται μέσα από φωτογραφίες και ένα βίντεο. Με αυτήν την αφήγηση, οι εικόνες παρουσιάζουν τη συλλογή του Mango Man για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, με μια παλέτα που κυριαρχείται από ουδέτερους τόνους, γκρι και καφέ, μαζί με υλικά όπως λινό, με πλεκτά, και ευέλικτα σχέδια εμπνευσμένα από χαλαρή ραπτική και δροσερά καλοκαιρινά πουκάμισα .

Πριν στρατολογήσει τον Antoine Griezmann ως πρεσβευτή του, η Mango έχει συνεργαστεί με άλλες αξιόλογες προσωπικότητες όπως ο Andrés Velencoso, ο Gerard Piqué, ο Zinedine Zidane και ο Adrien Brody.

Το τμήμα ανδρικών ενδυμάτων της μάρκας είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε περισσότερα από 550 καταστήματα λιανικής σε περισσότερες από 90 χώρες και διανέμεται διαδικτυακά σε 75 αγορές.

«Η καινοτομία στην ανδρική μόδα είναι σταθερή για την Mango Man από το 2014 [όταν η εταιρεία μετονομάστηκε σε αυτή τη γραμμή], απομακρύνοντας τα κλασικά στερεότυπα και ακαμψίες. Η μόδα γίνεται έτσι έκφραση ανθεκτικότητας και αποφασιστικότητας, αντανακλώντας τόσο την ουσία της μάρκας όσο και την εμπνευσμένη ιστορία του Antoine Griezmann», κατέληξε η μάρκα με έδρα τη Βαρκελώνη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη