CELEBS
Ανέλαβε το Υπουργείο Τουρισμού η Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Προτάθηκε για την υπηρεσιακή κυβέρνηση από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης
Ανακοινώθηκαν το πρωί της Παρασκευής τα ονόματα της υπηρεσιακής κυβέρνησης και μεταξύ αυτών βρίσκεται και αυτό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Η Άλκηστις Σεβαστή Αττικιουζέλ, όπως είναι το πραγματικό ονόμα της καταξιωμένης τραγουδίστριας, προτάθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δείγμα του σεβασμού που τρέφεται προς το πρόσωπό της από τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Μάλιστα, η νέα της θέση δεν είναι και τόσο «ξένη» στην ερμηνεύτρια, η οποία μετράει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, καθώς όταν είχε εγκατασταθεί η οικογένειά της από την Αίγυπτο στην Ελλάδα είχε εργαστεί ως ξεναγός σε τουριστικό λεωφορείο.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;












