Skip to main content

CELEBS

Μila Kunis: Kαι πάλι έγκυος;

Μία κίνηση της ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά οι φήμες...



 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια στο Hollywood. Ο Ashton Kutcher και η Mila Κunis έχουν φτιάξει μια πολύ δεμένη οικογένεια και εδώ και λίγο καιρό απολαμβάνουν τη ζωή με την μικρή τους κόρη. 

Ένα συμβάν όμως στα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού ήταν αρκετό για να κάνει τους πάντες να μιλούν για δεύτερη εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε το πάρτι γενεθλίων της Mila σε γνωστό εστιατόριο του Los Angeles όπου γιόρτασε ως το πρωί μαζί με καλούς του φίλους. Μόνο που στο όλο σκηνικό παρατηρήθηκε κάτι παράταιρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός έπινε μόνο νερό και τίποτα άλλο. 

Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί άνθρωποι από το κοινωνικό τους περιβάλλον να πιστεύουν ότι οι δυο τους περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, κάτι που ο Ashton όμως το διαψεύδει. Ίσως βέβαια να θέλει να κρατήσει και την είδηση κρυφή για λίγο καιρό.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός