Skip to main content

CELEBS

Rihanna: ΟΥΤΕ αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Αυτό το κορίτσι μας έχει μπερδέψει. 



 

Εδώ και πολύ καιρό όλος ο κόσμος ασχολείται με το εξής φλέγον ζήτημα: «Με ποιον τα έχει τελικά η Rihanna;». Γιατί δεν γίνεται, με κάποιον πρέπει αν τα έχει. 

Το πρόβλημα βέβαια με αυτό το κορίτσι είναι ότι έχει πολλούς άνδρες φίλους με αποτέλεσμα να την βλέπουμε έξω κάθε φορά και με κάποιον διαφορετικό. Από τότε που οι εμφανίσεις με τον Leonardo DiCaprio κόπηκαν μαχαίρι και το πήραμε απόφαση ότι οι δυο τους είναι μαζί, της έχουν χρεωθεί άπειρες σχέσεις με πιο πρόσφατη αυτή με τον Lewis Hamilton. H αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν πολύ μαζί και οι φήμες δεν ήταν εντελώς αδικαιολόγητες. 

Κι όμως ούτε αυτός είναι τελικά το αγόρι της Rihanna. Ο ίδιος μίλησε στο E!news, διαψεύδοντας τα πάντα Αποκάλυψε πως γνωρίζονται πολύ καιρό και είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει μεταξύ τους, όσο και αν οι θαυμαστές της RiRi το ήθελαν.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.