Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου και δε φοβάμαι»

Θα έκανε τα πάντα για την οικογένειά του

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Σίγουρα η κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον χώρο της υποκριτικής και αρκετοί ηθοποιοί βρίσκονται χωρίς δουλειά. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που δεν είχε δουλειά στο αντικείμενό του θα έκανε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα για να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του. 

Σήμερα, αν δεν είχες άλλη επιλογή θα έκανες οποιαδήποτε δουλειά εκτός του θεάτρου και της τηλεόρασης, ώστε να επιβιώσεις;

 «Εννοείται αυτό. Δεν είμαι μόνος μου, ούτε έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς δουλειά. Υπάρχει ένα παιδί, μία οικογένεια και πρέπει να καλυφθούν οι καθημερινές τους ανάγκες. Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου και δε φοβάμαι να ξαναδουλέψω εκτός υποκριτικής, σε περίπτωση που χρειαστεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ή τι σου επιφυλάσσει το μέλλον - ειδικά σήμερα».

-Νιώθεις ανασφάλεια ή θυμό;

«Ανασφάλεια. Όλοι μας πιστεύω. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα μπορέσεις να κάνεις «αυτό» αύριο. Δεν παίζει. Θυμό γιατί; Προς ποια κατεύθυνση; Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να απευθυνθείς. Και με ποιον να θυμώσεις; Με το σύστημα; Με τους πολιτικούς; Με τους έξω πολιτικούς; Με όλους; Με τον εαυτό σου; Καλά, εντάξει, εννοείται ότι φταίμε όλοι και όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Πώς εξελέγησαν αυτοί οι άνθρωποι; Με τη δύναμη του λαού, τη δική μας ψήφο και τη στήριξή μας. Σαφώς και φταίμε κι εμείς!»

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares