Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Καγιά: «Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ μια δεύτερη εγκυμοσύνη»

Θέλει αλλά όχι τώρα...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Βίκυ Καγιά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά μαμά. Μετά την Μπιάνκα περνάει από το μυαλό της να κάνει και δεύτερο παιδί;

«Θέλω να δώσω το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται στην Μπιάνκα, αλλά και τον εαυτό μου, τον Ηλία. Δεν είμαι αρνητική, αλλά τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ καν μια δεύτερη εγκυμοσύνη» αποκάλυψε στο people και συνέχισε:

«Οι νέες ισορροπίες μας έδεσαν και σαν ζευγάρι, όπως και το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί με τα τρία παιδάκια μας στο σπίτι μας, στην Εύβοια. Η αλήθεια είναι πως ο Ηλίας ήθελε να πάμε και κάπου οι δυο μας, έστω για δύο μέρες, αλλά του έλεγα πως μέχρι να γίνει 3 μηνών η Μπιάνκα δεν την αφήνω. Στις 25 Αυγούστου, λοιπόν, που έγινε 3 μηνών το μωρό, ο Ηλίας κανόνισε να πάμε στη Μύκονο νια δύο μέρες.

Αν και στην αρχή το φοβόμουν να την αφήσω, εκεί συνειδητοποίησα πως είναι πολύ σημαντικό να έχεις και λίγο χρόνο με τον άντρα σου, γιατί βοηθάει το ζευγάρι να ισορροπεί κι έτσι γίνεσαι και καλύτερος γονιός. Μου έλειψε πολύ η Μπιάνκα, αλλά σε αυτές τις δύο μέρες, που μου φάνηκαν σαν δύο μήνες, κατάλαβα και όλο αυτό το θαύμα που μας έχει συμβεί κι "έκατσε" μέσα μου πιο καλά.

Ξέρεις, μερικές φορές ανοίγω τα μάτια μου το πρωί και δεν το πιστεύω πως έχω την μπεμπούλα μου, τα παιδάκια μου τα μεγαλύτερα, τον Ηλία, τη σχολή μου. Κάνω το σταυρό μου και λέω "δόξα τω Θεώ", που ό,τι και να έγινε, όπως και να έγινε, ήρθαν τα πράγματα οε μια ωραία ισορροπία, σε μια στιγμή που μπορώ να το εκτιμήσω και να το χαρώ».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ο Slimane κάνει διακοπές στη Μύκονο - H φούστα που επέλεξε για τη βόλτα του

Ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision παραθερίζει στην Ελλάδα

CELEBS

Γιώργος Μαζωνάκης: H σκληρή ανακοίνωση για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

«Μεγάλη ματαίωση να ανακαλύπτεις ότι σε είδαν ως αντικείμενο εκμετάλλευσης»

CELEBS

Λένα Μαντά: Δύσκολες στιγμές για τη συγγραφέα - Πέθανε ο σύζυγός της

Η συγκινητική ανάρτηση της Λένας Μαντά στο Instagram

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 18 Ιουνίου

Κρατηθείτε μακριά από άτομα που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν

ΣΠΙΤΙ

Design Therapy: Ένας λογαριασμός στο Instagram συλλέγει τα εντυπωσιακότερα παραδείγματα design αντικειμένων

Αν ψάχνετε κι εσείς έμπνευση ή απλά απολαμβάνετε να ανακαλύπτετε ενδιαφέροντα designs, αυτός θα γίνει ο αγαπημένος σας λογαριασμός στο social medium 

VIRAL

Ταυτοποιήθηκε το μοντέλο στο εξώφυλλο του Rio των Duran Duran 42 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Μια έκπληξη για τα μέλη του συγκροτήματος και για το ίδιο το μοντέλο