Skip to main content

CELEBS

Ellen DeGeneres: Θα δούμε για πρώτη φορά την εκπομπή της στην ελληνική τηλεόραση!

Σε ποιο κανάλι κάνει πρεμιέρα;



Το πιο επιτυχημένο αμερικάνικο show, με περισσότερους από 20 εκατομμύρια φίλους στο Facebook και 48 εκατομμύρια followers στο Twitter, έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Το «The Ellen DeGeneres Show» θα προβάλλεται στο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή μετά την ταινία των 21:00 και το Σαββατοκύριακο στις 17:00.

Από το «The Ellen DeGeneres Show» παρελαύνουν ως καλεσμένοι, διάσημοι από όλους τους χώρους, ενώ η ανατρεπτική οικοδέσποινα είναι γνωστή για τις αστείες ατάκες, τα απρόβλεπτα στιγμιότυπα, καθώς και τις αποκαλύψεις-έκπληξη! Πολλές φορές υποβάλει τους καλεσμένους celebrities σε δοκιμασίες, όπως την Kim Kardashian στη γνωστή δοκιμασία του Ice Bucket Challenge, περιχύνοντας την με παγωμένο νερό και παγάκια και την Jennifer Aniston που κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, ενώ φορούσε ένα δονούμενο στηθόδεσμο. Παράλληλα, έχουν γίνει viral πολλές από τις τρομο-φάρσες στις οποίες υποβάλλει τους καλεσμένους της όπως αυτές με την Taylor Swift, Jenifer Lopez, Cameron Diaz και πολλούς άλλους.

Εκτός όμως από τις φάρσες, τα αστεία, το χορό και τα παιχνίδια, το show έχει και την πιο σοβαρή του πλευρά. Η Ellen δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να γίνουν γνωστοί στο κοινό, φιλοξενώντας νέα ταλέντα, νέους επιχειρηματίες και παιδιά-θαύματα. Επίσης, πολλοί διάσημοι επιλέγουν την εκπομπή της Ellen για να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποια αμφιλεγόμενη κατάσταση, όπως πρόσφατα o Matt Damon, o οποίος ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με μία δήλωση που είχε κάνει σε εφημερίδα για τους ομοφυλόφιλους ηθοποιούς. Από τον καναπέ της Ellen έχουν περάσει και πολλοί πολιτικοί, εκτοξεύοντας τη δημοτικότητα τους, όπως ο Barack Obama, Bill Clinton κ.α.

Το show διανύει τη 13η σεζόν έχοντας κερδίσει συνολικά 55 Daytime Entertainment Emmy Awards συμπεριλαμβανομένων 9 για την καλύτερη εκπομπή Talk Show και 4 για την καλύτερη οικοδέσποινα εκπομπής Talk Show.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που θα περάσουν από το «The Ellen DeGeneres Show» στον νέο 13ο κύκλο που θα προβληθεί στο Novalifε, συγκαταλέγονται οι: Malala Yousafzai (νικήτρια του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης), Hillary Clinton (απολογείται για το πρόσφατο σκάνδαλο με τα emails και …χορεύει) , Pink, Emily Blunt, Justin Bieber, κ.α.

H εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, με την επίσημη πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Caitlyn Jenner μετά την αλλαγή φύλου.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.