Skip to main content

CELEBS

H Taylor Swift είναι ένα υπέροχο κορίτσι!

Κοίτα τι έκανε...



Η Taylor Swift αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στο χορευτή της Kim "Toshi" Davidson. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε δώρο. Ένα δώρο ύψους 50.000 δολαρίων και αξίας ανεκτίμητης.   

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Davidson ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram πως ο 13 μηνών ανηψιός του πάσχει από καρκίνο, ζητώντας ταυτόχρονα τη βοήθεια όλων ώστε να συγκεντρωθούν στη σελίδα GoFundMe χρήματα για τη θεραπεία του. Ο στόχος ήταν τα 20.00 δολάρια, αλλά η Taylor Swift με μια απλή της κίνηση τον υπερδιπλασίασε με αποτέλεσμα να μαζευτούν την πρώτη κιόλας μέρα 53.000 δολάρια.   

Ο μικρός Ayden νοσηλεύθηκε στην εντατική σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να εντοπίσουν από τι πάσχει, καθώς είχαν εντοπίσει υγρό στους πνεύμονές του, το οποίο αρχικά απέδωσαν σε πνευμονία, αλλά μετά από εγχείριση και επιπλέον εξετάσεις κατάλαβαν ότι είναι καρίνος. Η μητέρα του αγοριού, φυσικά, βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό του με αποτέλεσμα να απολυθεί από τη δουλειά της- κάτι που εξηγεί την κακή οικονομική κατάσταση του ζευγαριού. 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός