Skip to main content

CELEBS

Νίκος Αναδιώτης: Θέλει και δεύτερο παιδί!

Ο Νίκος Αναδιώτης λίγο πριν φύγει για διακοπές άνοιξε τα χαρτιά του!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Το μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ» και μίλησε για τη σεζόν που πέρασε, τα νέα του επαγγελματική βήματα, τη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει με την σύζυγό του, Βασιλική Σταματοπούλου ένα ακόμα παιδάκι.

Ήταν μια πολύ καλή σεζόν για σένα, από την έλευση στον κόσμο του γιου σου μέχρι την παρουσία σου στο «Happy Day», το οποίο πηγαίνει πολύ καλά... «Δόξα τω Θεώ! Αλλά ο γιος μου είναι το σημαντικότερο! Και μετά έρχονται όλα τ' άλλα».

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», λένε. Από Σεπτέμβριο θα είστε και πάλι όλοι μαζί; «Πρώτα ο Θεός στις 15 Σεπτεμβρίου θα είμαστε ξανά στον αέρα. Η ομάδα παραμένει η ίδια και όλοι μαζί θα είμαστε νωρίτερα στο πόστο μας για να καταθέσουμε νέες ιδέες, που θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την εκπομπή».

Ετοιμάζεσαι για έναν... Μαραθώνιο από Σεπτέμβριο, δεδομένου ότι το πρωί θα βρίσκεσαι στην εκπομπή και μετά θα κάνεις γυρίσματα για τη «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη... «Ακριβή ημερομηνία που θα μπω στο πλατό δεν γνωρίζω, αλλά πράγματι από Σεπτέμβριο με περιμένει πολύ τρέξιμο. Θα διακτινίζομαι!».

Από τον ΑΝΤ1 έχουν έρθει σε επαφή μαζί σου για τους «Βασιλιάδες»; «Έχω μιλήσει αρκετό καιρό πριν με τον κ. Λάτσιο και ξέρω ότι έχουν πάρει τα δικαιώματα. Είχαμε κάνει κι εμείς μία συζήτηση κι εγώ είχα συμφωνήσει μαζί τους ότι αν τυχόν γυριστεί η σειρά θα συμμετείχα. Αν γίνει, λοιπόν, και είμαι διαθέσιμος και μου γίνει επίσημα η πρόταση, φυσικά και θα συνεργαζόμουν. Με τον ΑΝΤ1 έχω μια πολύ καλή σχέση, με τον κ. Λάτσιο επίσης, με τους ηθοποιούς είτε είναι οι ίδιοι είτε είναι άλλοι δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ. Γιατί να πω όχι σε ένα πολύ ωραίο σίριαλ;».

Σήμερα ξεκινούν οι διακοπές σου. Είσαι έτοιμος για αναχώρηση; «Έχω ήδη φορτωμένο το αυτοκίνητο και μετά την εκπομπή φεύγω σφαίρα από την Αττική Οδό για να πάω να βρω τη γυναίκα και το γιο μου. Όσο κι αν μου έλειψε αυτό το διάστημα ο μικρός, θεωρώ ότι ήταν προτιμότερο να τον στερούμαι εγώ, αλλά αυτός να περνάει καλά κοντά στη θάλασσα με τους παππούδες και τις γιαγιάδες του. Είναι όλα καινούργια γι' αυτόν και ενθουσιάζεται».

Αν και περιττή η ερώτηση, δεν μπορώ να μην ρωτήσω πώς είναι πλέον η ζωή σου μετά τη γέννηση του γιου σου... «Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια! Είναι τόσες πολλές οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό! Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ανθρώπου. Εντάξει, οι ευθύνες είναι περισσότερες, οι σκέψεις είναι διαφορετικές –παύεις να σκέφτεσαι για σένα και για το σύντροφό σου–, βάζεις προτεραιότητα κάποιον τρίτον, αλλά με πολλή αγάπη όλο αυτό, δεν είναι αγχωτικό».

Έχεις δηλώσει ότι θα ήθελες κι ένα κοριτσάκι... «Από τη στιγμή που είμαι αγαπημένος με τη γυναίκα μου, μακάρι ο Θεός να μας χαρίσει και δεύτερο παιδί και όσα θέλει Εκείνος».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30