Ε. Ράπτη: «Η απόκτηση μιας ωραίας οικογένειας είναι το πιο μεγάλο όνειρο»

Η όμορφη Θεσσαλονικά αποκαλύπτει...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Έλενα Ράπτη παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Αργυριάδου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως περνάει πολύ όμορφα στο πλευρό του εδώ και εννέα μήνες συντρόφου της Λούκα Γιώρκα, ενώ εξομολογήθηκε πως αποτελεί μεγάλο της όνειρο να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

Σας ρωτούν συνέχεια σε συνεντεύξεις σας αν θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας οικογένεια. Σας αγχώνει καθόλου η συγκεκριμένη ερώτηση; «Και η απάντησή μου είναι πάντοτε η ίδια. Ασφαλώς και θέλω. Η απόκτηση μιας ωραίας οικογένειας είναι το πιο μεγάλο όνειρο. Τώρα νιώθω πιο έτοιμη γιατί μπορώ να τη φτιάξω και να αφιερώνω τον χρόνο που χρειάζεται  σε αυτή. Και βεβαίως θα σας πω πως δεν με αγχώνει ούτε η ερώτηση, ούτε η προοπτική απόκτησης οικογένειας».

Γιατί είστε τόσο φειδωλή στις ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή τη στιγμή που όλοι πλέον γνωρίζουν πως η Έλενα έχει μια νέα σχέση τους τελευταίους μήνες με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα και δείχνει ευτυχισμένη; «Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιεί κάποιος στιγμές από την προσωπική του ζωή. Αυτή είναι η έννοια της ιδιωτικότητας και είναι πολύτιμη για όλους. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως, δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ καλά και περνάω όμορφα. Δεν έχουν αξία ούτε οι λεπτομέρειες, ούτε να ειπωθεί κάτι περισσότερο από αυτό».

Είναι εύκολο για ένα δημόσιο πρόσωπο να προφυλάξει την προσωπική του ζωή; «Όχι, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο. Η ανάγκη της είδησης συχνά παραβιάζει την ιδιωτικότητα και η ζωή ενός ανθρώπου γίνεται δημόσιο θέμα. Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει πως εκχωρείς το δικαίωμα να έχεις ιδιωτική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Πως νιώσατε όταν είδατε δημοσιευμένες φωτογραφίες από προσωπικές σας στιγμές με τον σύντροφό σας στα περιοδικά; «Όπως νιώθει κάποιος που βλέπει να παραβιάζεται η προσωπική του ζωή από έναν φωτογραφικό φακό. Ας σκεφτεί λοιπόν ο καθένας πως θα ένιωθε αν κάποια δική του ιδιωτική στιγμή την έβλεπε την επόμενη μέρα στα εξώφυλλα των περιοδικών».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares