Skip to main content

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: «Σώθηκα από ένα θαύμα»

Αναθεώρησε πολλά μετά από αυτό το περιστατικό


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ένα περιστατικό, από το οποίο γλίτωσε κυριολεκτικά τον θάνατο εξομολογήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια λίγα χρόνια πριν, την τελευταία στιγμή το κανάλι, όπου εργαζόταν, αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον Γιάννο Κρανιδιώτη στο τελευταίο του αεροπορικό ταξίδι.

«Ένα γεγονός που με συγκλόνισε ήταν το αεροπορικό δυστύχημα του Γιάννου Κρανιδιώτη, γιατί σε αυτό το ταξίδι θα πήγαινα κι εγώ και τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην πάω» δήλωσε στο Secret και συνέχισε:

«Μάλιστα, τον είχα δει δύο ώρες πριν αρχίσει το ταξίδι και μου είχε πει: «Γιατί δεν έρχεσαι; Θα είναι ωραία». Του είχα απαντήσει: «Τώρα δεν προλαβαίνω να έρθω έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει κανονιστεί από το κανάλι». Το βράδυ έγινε το αεροπορικό δυστύχημα και έμαθα ξαφνικά ότι ένας άνθρωπος, με τον οποίο μιλούσα δυο ώρες πριν ήταν νεκρός, όπως, δυστυχώς και οι υπόλοιποι άνθρωποι σε εκείνο το ταξίδι. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι η ζωή μπορεί να πάρει μια άλλη τροπή τελείως ξαφνικά».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός