Skip to main content

CELEBS

Lamar Odom: Ο πρώην της Khloe Kardashian νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Δυσάρεστα νέα για τον διάσημο μπασκεμπολίστα...



 

Μπορεί να χώρισαν πρόσφατα, η Khloe Kardashian όμως μόλις πληροφορήθηκε πως ο Lamar Odom είναι σε κρίσιμη κατάσταση βρέθηκε στο πλευρό του. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο, λίγο αφότου τον βρήκαν σε δωμάτιο οίκου ανοχής στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Lamar είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και 10 φυτικά Βιάγκρα και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 Ο 36χρονος πρώην σταρ του NBA δίνει μάχη για τη ζωή του. Και μπορεί στο παρελθόν να έκανε πολλές καταχρήσεις, αυτήν τη φορά όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και κινδυνεύει η ζωή του.

Ο διάσημος παίχτης ήταν στο Dennis Hof's Love Ranch South όταν το απόγευμα της Τρίτης τον βρήκαν αναίσθητο. Είχε φτάσει στον οίκο ανοχής το Σάββατο. Πρώτοι τον βρήκαν υπάλληλοι του οίκου ανοχής, που αμέσως ειδοποίησαν τον διευθυντή. Όταν εκείνος έφτασε και τον γύρισε ανάσκελα, διαπίστωσε ότι έβγαινε υγρό από το στόμα και τη μύτη του. Κλήθηκε ασθενοφόρο που τον πήρε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Desert View Hospital. Αμέσως, οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αλλά δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sunrise.

Σύμφωνα με το TMZ η Κhloe Kardashian μόλις έμαθε τα νέα πήρε την πρώτη πτήση μαζί με την αδελφή της Kim και την μητέρα τους Kris Jenner και πήγαν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η διάσημη τηλεπερσόνα που υπέστη μεγάλο σοκ, θέλει να μείνει στο πλευρό του μέχρι να γίνει καλά.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ