Skip to main content

CELEBS

Η σκοτεινή πλευρά του Lou Reed

Mία νέα βιογραφία φέρνει στη δημοσιότητα σκληρές πτυχές της ζωής του



 

Ένα νέο βιβλίο με την υπογραφή του συγγραφέα Howard Sounes φέρνει στη δημοσιότητα την πιο σκληρή πλευρά του Lou Reed, δημιουργώντας από εχθές πανικό στο διαδίκτυο.

Η καινούργια βιογραφία του διάσημου μουσικού έχει τον τίτλο Νotes From The Velvet Underground: The Life of Lou Reed εστιάζει στη σχέση του τραγουδιστή των Velvet Underground με τη σύζυγό του υποστηρίζοντας πως υπήρξε ιδιαίτερα βίαιος απέναντι της.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω από αποκάλυψη για έναν τόσο αγαπητό καλλιτέχνη ο οποίος μάλιστα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, ο συγγραφέας του βιβλίου, που στο παρελθόν έγραψε βιογραφίες για τον Bob Dylan και την Amy Winehouse, αναγκάστηκε να απαντήσει σχετικά με την απόφαση του να μιλήσει για όσα, υποστηρίζει, ότι γνώριζε.

«Νομίζω πως όλες οι αντιδράσεις πηγάζουν από το γεγονός ότι ο Lou Reed ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης κάτι που τον έκανε γενικότερα αγαπητό στο κοινό και ως άτομο. Θα έπρεπε όμως αυτά τα δύο να διαχωρίζονται».

O Sounes χαρακτηρίζει στο βιβλίο του τον Reed «τέρας» και ισχυρίζεται  ότι αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους που έτυχε να βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.