Skip to main content

CELEBS

«Ήμασταν φανταστικοί. Πουλήσαμε 70 εκατομμύρια άλμπουμ. Γιατί να μην θέλω να το κάνουν και τα παιδιά μου;»

O Νoel Gallagher των Oasis έχει μεγάλα όνειρα για τους γιους του



 

Είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια οι γονείς που έχουν σχέση με κάποιο επάγγελμα του καλλιτεχνικού χώρου να δηλώνουν ότι δεν θα ήθελαν τα παιδιά τους να ασχοληθούν κι αυτά με κάτι αντίστοιχο καθώς οι δουλειές αυτές είναι δύσκολες και σκληρές μπλα, μπλα, μπλα.

Ο Noel Gallagher πάντως δεν δείχνει να έχει τέτοια ζητήματα αφού έχει ήδη δύο γιους για τους οποίους έχει το ίδιο όνειρο που είχε πριν πολλά χρόνια για τον εαυτό του: να μεγαλώσουν και να φτιάξουν ένα συγκρότημα. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα απέτρεπε τα παιδιά του από το να ακολουθήσουν τα βήματα του φτιάχνοντας κι αυτά ένα συγκρότημα Gallagher απάντησε «Όχι φυσικά, γιατί ήμασταν φανταστικοί. Δηλαδή, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν ξέρω αν το έχει πάρει το αυτί σου αλλά έχουμε πουλήσει συνολικά 70 εκατομμύρια άλμπουμ». Άρα γιατί να μην θέλει το ίδιο και για τα παιδιά του;

Πάντως ο πρώην κιθαρίστας των Oasis είπε ότι δεν είναι σε θέση να τους μάθει να παίζουν κιθάρα γιατί δεν είναι καθόλου καλός στο να μάθει οτιδήποτε στον οποιονδήποτε. Παρόλα αυτά ο ένας του γιος έχει ήδη στο δωμάτιο του ντραμς και μία κιθάρα και προσπαθεί, σύμφωνα με το Noel, να τα παίξει και τα δύο ταυτόχρονα.

Βέβαια απ' ότι φαίνεται αν τα παιδιά του Gallagher ασχοληθούν τελικά με τη μουσική όπως εύχεται ο διάσημος μπαμπάς τους, φτιάχνοντας τους νέους Oasis, ο ήχος που θα ακούσουμε θα είναι πολύ - μα πάρα πολύ - διαφορετικός αφού οι μικροί Donovan και Sonny έχουν μεγαλύτερη αγάπη για το hip hop παρά για τις ροκ κιθάρες της οικογένειας Gallagher. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου