Skip to main content

CELEBS

Kώστας Σόμμερ: «Η φύση της γυναίκας είναι να υποτάσσεται»

Ανέβηκε Α' Εθνική στον έρωτα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Κώστας Σόμμερ στο περιοδικό "ΕΓΩ!" τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “η φύση της γυναίκας είναι να υποτάσσεται!”.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει πια απωθημένα, μίλησε για τον έρωτα στον οποίο ανέβηκε Α' Εθνική με το που έγινε γνωστός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιχειρηματική του ατυχία που τον έκανε να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

“Θεωρώ ότι ο άντρας πρέπει να προστατεύει τη γυναίκα του. Οι περισσότεροι το παίζουν τιγράκια, ενώ είναι γατάκια. Η φύση της γυναίκας είναι να υποτάσσεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άντρες είμαστε κάτι παραπάνω”, ανέφερε σχετικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά τις σχέσεις του και τον έρωτα ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε: “Το σεξ και η χημεία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση, το σημαντικότερο”.

Σε ερώτηση αν ο έρωτας έγινε ευκολότερος από τότε που απέκτησε προβολή τόνισε: “Όχι, γιατί αμέσως ανέβηκα κατηγορία . Από εκεί που έπαιζα μπάλα στα α' τοπικό, άρχισα να παίζω στην α' εθνική”.

Ο ίδιος πάντως, στα 40 χρόνια του εξομολογείται πως δεν έχει απωθημένα, ενώ μιλά και για τα χρήματα που έχασε μέσα από λάθος επαγγελματικές επιλογές: “Είχα την τύχη να βγάλω πολλά λεφτά. Όπως είχα και την ατυχία – ή μάλλον την τύχη- να χάσω και πολλά και να ξαναρχίσω τη ζωή μου από το μηδέν”.

Καταλήγοντας όσον αφορά στις αλλαγές της ζωής του είπε: “Μου αρέσει να περνάω καλά. Από ένα σημείο και μετά όμως, δεν περνούσα και τόσο καλά κάθε φορά που ξενυχτούσα. Άρχισαν άλλα πράγματα να με κάνουν χαρούμενο. Τώρα πια, με ικανοποιεί περισσότερο να ξυπνάω το πρωί. Να περπατάω, να πηγαίνω στην παραλία να κάνω jogging ή βόλτα στο βουνό”.


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά