Skip to main content

CELEBS

Halle Berry: Οι κακοί τρόποι του συζύγου της θα της κοστίσουν λιγάκι παραπάνω!

Διάβασε το περιστατικό που θα τους αναγκάσει να πληρώσουν μερικά...εκατομμύρια ευρώ...



 

Η Halle Berry καλείται να πληρώσει το συγκεκριμένο υπέρογκο ποσό λόγο ενός απρόοπτου περιστατικού, με το σύζυγό της, Olivier Martinez. Οι δύο ηθοποιοί, που είναι παντρεμένοι από το 2013, πρέπει να πληρώσουν αποζημίωση της τάξης των 4.4 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο λόγος είναι η αντίδραση του γοητευτικού άντρα, απέναντι σε υπάλληλο αεροδρομίου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ονομάζεται Ronaldo Owens και ισχυρίζεται πως το ζευγάρι τον πέταξε κάτω και μάλιστα ο Martinez του επιτέθηκε χρησιμοποιώντας το άδειο παιδικό κάθισμα που κουβαλούσε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ατυχές συμβάν έλαβε χώρα πριν 9 μήνες, όταν το διάσημο ζευγάρι επέστρεφε από οικογενειακές διακοπές από το Παρίσι. Ο ίδιος ο υπάλληλος αναφέρει πως στεκόταν στο σημείο που επιβάλλουν τα καθήκοντά του και σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να «κλείσει» τον δρόμο στο ζευγάρι. Μάλιστα, αν και ο Martzinez ήταν αυτός που του επιτέθηκε, η Berry είναι ο ηθικός αυτουργός, καθώς «έχει επιτρέψει στον σύζυγό της να επιτίθεται εν λευκώ»!

Halle, συγγνώμη κι όλας, αλλά αυτά παθαίνει όποιος δεν έχει μυαλό...

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.