Περιμένοντας τον νέο κύκλο του "Downton Abbey"...

Προσοχή: Spoiler Alert!

Αναστασία Τουρούτογλου

 

H επόμενη, πέμπτη σεζόν του Downton Abbey θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 4 Ιανουαρίου 2015 και στην Αγγλία κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο. 

Οι παραγωγοί της σειράς παραβρέθηκαν σε εκδήλωση της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης για να συζητήσουν το μέλλον της σειράς, δίνοντας μερικά στοιχεία για την επόμενη σεζόν.   Στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου λοιπόν θα δούμε τους ήρωες της σειράς έξι μήνες μετά από εκεί που τους αφήσαμε, και τα δύο παιδιά της σειράς, ο γιος της Lady Mary και η κόρη του Tom Branson πλέον θα αποκτήσουν τους δικούς τους ρόλους και τη δική τους φωνή. Το instagram της σειράς αποκάλυψε τους νέους νεαρότατους ηθοποιούς που θα εμπλουτίσουν την πλοκή: 

Η Lady Mary θα είναι ξανά ο εαυτός της, έχοντας αφήσει πίσω της την περίοδο πένθους και θα έρθει ξανά σε αντιπαράθεση με την αδελφή της, Edith, η οποία θα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μάλιστα λέγεται ότι οι δύο αδερφές θα έχουν πιο εχθρικές σχέσεις από ποτέ.   

downton-abbey.jpg

Τα νέα της «κάτω» κοινωνίας είναι ότι η Anna και ο Mr Bates θα αρχίσουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν παιδιά, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν: είναι ο Mr. Bates δολοφόνος;   

Το πιο συναρπαστικό νέο όμως είναι ότι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς της σειράς, η Maggie Smith, θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο. Ο παραγωγός Gareth Smith δήλωσε στο TVLine ότι ο ρόλος της πολυδύναμης γιαγιάς και Countess of Grantham, για τον οποίο έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα, φέτος θα είναι «μεγαλύτερος από το συνηθισμένο», χωρίς να έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.   

mast-004405-hires.jpg

Στην Ελλάδα το Downton Abbey προβάλλεται από το OTE TV.   

Δες το αινιγματικό μίνι τρέιλερ της 5ης σεζόν εδώ.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares