Skip to main content

CELEBS

Ryan Gosling - Eva Mendes: Μήπως τελικά όντως χωρίζουν;

Νέες φήμες κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους...



Όταν είσαι όμορφος, λαμπερός, πετυχημένος, διάσημος και πλούσιος όλοι ασχολούνται μαζί σου. Όταν είσαι όλα τα παραπάνω εις...διπλούν, δηλαδή όταν είναι ΚΑΙ ο σύντροφος σου είναι όμορφος, λαμπερός, πετυχημένος, διάσημος και πλούσιος, μπορεί εύκολα κανείς να φανταστεί τι γίνεται. 

Γι' αυτό το λόγο είναι εντελώς αναμενόμενο το γεγονός όλες οι εφημερίδες και τα περιοδικά να ασχολούνται με τις σχέσεις και τους γάμους των πιο αγαπημένων ζευγαριών στο Hollywood. Ανάμεσα σε αυτά και ο Ryan Gosling με τον Eva Mendes, oι οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα χωρίζουν βδομάδα παρά βδομάδα. 

Τελευταίο κρούσμα η φήμη ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί εδώ και καιρό, συμπέρασμα που βγήκε από το γεγονός ότι ο Gosling βρέθηκε σε εκδήλωση στο Beverly Hills και συγκεκριμένα στα Hollywood Film Awards, χωρίς τη Mendes στο πλευρό του. Το γεγονός δε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ryan πάει σε επίσημη εκδήλωσε ασυνόδευτος έκανε τις φήμες περί χωρισμού να πάρουν φωτιά.

Από την άλλη είναι γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός από τότε που έγινε μαμά έχει αποτραβηχτεί πολύ από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την κορούλα της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική