Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Παπαδάκης: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να γίνω παπάς»

Πάντα ήταν κοντά στη θρησκεία


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην αποκάλυψη ότι λίγο έλειψε να γίνει παπάς προχώρησε σε συνέντευξή του το πρώην μοντέλο, ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος σε αυτή τη φάση της ζωής του ασχολείται με δραστηριότητες που αγαπά και τον καλύπτουν, όπως η αγιογραφία.

«Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών, οπότε είχα από μικρό παιδάκι επαφή με την εκκλησία. Έβλεπα τους παππούδες μου και είχα πάντα αγάπη προς την εκκλησία. Πήγαινα στα μοναστήρια, βοηθούσα τον παπά του χωριού όταν ήμουν μικρός, αλλά και μεγάλος που ήμουν. Μου αρέσει η θρησκεία μας και κάποια στιγμή άρχισα να ζωγραφίζω. Αργότερα ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης Φωτόπουλος, που ουσιαστικά εκείνος με μύησε στο χώρο της τέχνης», ανέφερε μιλώντας στο Λοιπόν.

Pixel
Pixel

Εν συνεχεία επισήμανε: «Κάποια στιγμή, πολύ παλιά, είχα πάει στο Άγιο Όρος και η εικόνα που είχα από παιδάκι με τη θρησκεία ήταν πολύ κοντά σ’εμένα. Πάντα ήμουν κοντά στη θρησκεία και την εκκλησία, οπότε ήταν φυσιολογικό, έτσι ήταν στο DNA, όλοι οι παππούδες όσο πίσω κι αν κοιτούσα, ήταν όλοι ιερείς. Ναι, το σκέφτηκα να γίνω παπάς, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα, φαίνεται…Μπορεί και να μην είναι ποτέ, να είμαι με έναν άλλο τρόπο στην εκκλησία, αυτόν της αγιογραφίας. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν κληρικός, κάποια στιγμή ήταν επίτροπος στην εκκλησία».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κate Ηudson: Παντρεύεται τον μπαμπά του τρίτου της παιδιού

Με τον Ντάνι Φουτζικάουα είναι ζευγάρι από το 2016

CELEBS

Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί με τον Νίκο Ισηγόνη

Η τρυφερή ανάρτηση ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας

Προτεινόμενα

SELF-LOVE

Πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου μετά από ένα εργασιακό burnout

Οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση που αφορά τη δουλειά και την υγεία σου

CELEBS

Κate Ηudson: Παντρεύεται τον μπαμπά του τρίτου της παιδιού

Με τον Ντάνι Φουτζικάουα είναι ζευγάρι από το 2016