Skip to main content

CELEBS

Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό που ζω τώρα, δε φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω»

Δεν της φτάνει ο χρόνος


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στο Madame Figaro και μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή της.

«Αυτό που χρειάζομαι και κυνηγάω πιο πολύ στη ζωή μου είναι ο χρόνος. Δε μου φτάνει ο χρόνος για όλα όσα πρέπει να κάνω κάθε μέρα, πράγματα για τα οποία πρέπει να έχω και δυνάμεις και ενέργεια και κέφι, όπως κάθε γυναίκα. Όλες δεν ψάχνουμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο για την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, το σύντροφό μας, τους φίλους μας, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις μας; Λίγο χρόνο για εμάς; Μια στάλα ηρεμίας χωρίς να μας βομβαρδίζουν οι καθημερινές έγνοιες, τα άγχη, όλα όσα τρέχουμε να προλάβουμε; Αυτό έχω ανάγκη κι εγώ» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ναι, είμαι συγκεντρωτική! Και το ξέρω ότι είμαι! Είναι αυτό που λες στην αρχή “άσε, θα το κάνω κι αυτό εγώ, γιατί ξέρω πως πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα και χωρίς πολλές κουβέντες”. Και ξαφνικά βρίσκεσαι να τρέχεις για όλα και να αναρωτιέσαι γιατί».

Παράλληλα η ωραία Ελένη αναφέρθηκε στον τρόπο που χειρίζεται τα δεκάδες δημοσιεύματα που την αφορούν, τονίζοντας:«Δεν έχω μια απλή απάντηση σ’ αυτό. Εξαρτάται από το γεγονός κάθε φορά. Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, πιστεύω πως έχω μάθει να χειρίζομαι ψύχραιμα τα περισσότερα “χτυπήματα”. Αν όμως κάτι έχει να κάνει με τα παιδιά μου, αν μπορεί να τα επηρεάσει σοβαρά και να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή τους -ανάλογα με την ηλικία που βρίσκονται-, τότε εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Δε θα ήθελα όμως να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά τι εννοώ».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;