Skip to main content

CELEBS

Ξυλά-Γιαννακόπουλος: 10 χρόνια μαζί! Τα μυστικά της επιτυχίας!

Όσο περνούν τα χρόνια ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος φέτος συμπληρώνουν δέκα χρόνια μαζί και πέντε χρόνια γάμου, και με αφορμή την επέτειό τους φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό People και μίλησαν στη Ζέτα Καραγιάννη για την πρώτη τους γνωριμία, τον έγγαμο βίο και αποκάλυψαν το «μυστικό» της πολύχρονης σχέσης τους.

Ποιο είναι τελικά το «μυστικό» μιας πολύχρονης σχέσης;  

Φ.Ξ.: Όταν υπάρχει ουσιαστική αγάπη και νοιάξιμο για τον άλλο, δεν χρειάζεται προσπάθεια. Τα πράγματα συμβαίνουν. Σαφώς και υπάρχουν υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά είναι τόσο ασήμαντες, που δεν νιώθει κανείς ότι καταπιέζεται. 

Κ. Γ.: Θα ήταν αφόρητο σε μια σχέση να σκέφτεται κανείς τι θα πει και πώς θα κινηθεί. Σε μας για κανένα λόγο δεν συμβαίνει αυτό. Όλα γίνονται αβίαστα.

Τι σκεφτήκατε όταν είδατε ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά

Κ.Γ.: Βρεθήκαμε σε μια οντισιόν για μια ταινία. Και η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν: «Τι πλάσμα!». Όχι επειδή είναι γυναίκα μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο που σκέφτεται κανείς κοιτάζοντάς τη. 

Φ.Ξ.: Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ, βλέποντας για πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο, στάθηκα στην εξωτερική του εμφάνιση.

Η έλξη, δηλαδή, ήταν κεραυνοβόλα; 

Κ.Γ.: Για μένα ναι. Η φορά, πάντως, που συναντηθήκαμε ουσιαστικά ήταν το επόμενο καλοκαίρι, που εγώ ήμουν σε περιοδεία μιας παράστασης και η Φαίη έκανε διακοπές με μια φίλη της. Τη διεκδίκησα, την πολιόρκησα με τον τρόπο μου και δέκα μέρες μετά της τηλεφώνησα, προτείνοντάς της να πάμε διακοπές στη Σαντορίνη. Είχα, μάλιστα, προπληρώσει και τη διαμονή στο νησί.

Και τελικά; 

Κ.Γ.: Η Φαίη δεν ενέδωσε! Μου είπε: «Aπό πού κι ως πού μαζί διακοπές;» Κι είχε δίκιο, βέβαια... Έτσι, προσωρινά, υπαναχώρησα. 

Φ.Ξ.: Το φλερτ του Κωνσταντίνου μου φάνηκε πρωτότυπο, αλλά κάπως... επιθετικό. Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Στη διάρκεια του χειμώνα, όμως, τον σκεφτόμουν με το πίσω μέρος του μυαλού μου. Τελικά γίναμε ζευγάρι το επόμενο καλοκαίρι και οι πρώτες κοινές μας διακοπές ήταν στη Χαλκιδική. 

Κ.Γ.: Πήγαμε και στη Σαντορίνη, αλλά μερικά χρόνια αργότερα.

Σε αυτά τα χρόνια υπήρξαν δύσκολες στιγμές; 

Φ.Ξ.: Φυσικά: Όταν δύο άνθρωποι μένουν μαζί, σίγουρα δημιουργούνται εντάσεις και προστριβές, γιατί απλά μπορεί να έχεις μια στραβή μέρα. 

Κ.Γ.: Όλα είναι στο «πρόγραμμα».

Φτάσατε ποτέ σε οριακό σημείο; 

Φ.Ξ.: Όχι, γιατί οι διαφωνίες μας δεν ήταν ούτε είναι ουσιαστικές. Δεν υπάρχει φυσιολογικό ζευγάρι που να μην τσακώνεται. Αλλά η αγάπη είναι η απάντηση σε όλα.

Κ.Γ.: Ακριβώς έτσι. Όταν αγαπάς, ξεπερνάς χωρίς «βάρος» τα προβλήματα.

Τι τίτλο θα βάζατε σ’ αυτά τα δέκα χρόνια κοινής ζωής; 

Κ.Γ.: «Τα καλύτερά μου χρόνια!» 

Φ.Ξ.: «Επεράσαμε όμορφα!».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα!

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα!

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.