Skip to main content

CELEBS

Kι όμως! Το μεγαλύτερο προσόν του David Beckham δεν είναι η εξωτερική του εμφάνιση...

Δεν το γνωρίζαμε, αλλά μας αρέσει πολύ.



 

Μπορεί να κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη αλλά φαίνεται πως η φοβερή εμφάνιση του δεν είναι ο βασικός λογος που πρέπει να αγαπάμε τον David Beckham. 

Γιατί πρόσφατα ανακαλύψαμε πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής εκτός από φοβερός αθλητής και υπέροχος πατέρας είναι και...νοικοκύρης! Όπως το άκουσες. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η σχολαστικότητα του με την καθαριότητα και την τάξη, μπορεί κάποιες φορές να ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού και να καταντά... μανία. Αναλυτικά, ο 40χρονος σταρ ανέφερε για το θέμα «Δεν μπορώ να χαλαρώσω τη νύχτα αν δεν είναι όλα καθαρά και στη θέση τους, οπότε θα μείνω ξύπνιος μέχρι τη 01.00, για να είμαι σίγουρος πως όλα είναι τακτοποιημένα. Αν χρειαστεί, θα βάλω και ηλεκτρική σκούπα ή όλα τα πράγματα στο πλυντήριο πιάτων».

Από την άλλη η Victoria, δεν έχει καμία σχέση με τις δικές του συνήθειες, μιας και ο ίδιος αναφέρει στη συνέχεια πως εκείνη κάνει ακριβώς το αντίθετο στο σπίτι, και είναι αρκετά ακατάστατη, με αποτέλεσμα να τακτοποιεί ο ίδιος και τα δικά της πράγματα. 

David, δεν έρχεσαι να ρίξεις ένα σφουγγάρισμα και από εδώ; 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος