Skip to main content

CELEBS

Chris Brown: «Εφαγε» πόρτα

Ο γνωστός ράπερ αναγκάζεται να ακυρώσει ολόκληρη την περιοδεία του στην Αυστραλία γιατί δεν του επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα



 

Κανόνισε να δώσει μια ολόκληρη σειρά από συναυλίες στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία μόνο που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Ή μάλλον χωρίς τις αρχές της Αυστραλίας οι οποίες ενημέρωσαν τον Chris Brown ότι δυστυχώς η αίτηση του  για βίζα δεν γίνεται αποδεκτή και ότι δεν του επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα. 

Ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας, Peter Dutton, δήλωσε ότι αυτή δεν είναι πρώτη φορά μέσα στο 2015 που ο γνωστός ράπερ ουσιαστικά «τρώει» πόρτα από την Αυστραλία καθώς τον Σεπτέμβριο είχε απορριφθεί ακόμη μία αίτηση του για βίζα. 

Όλη η ιστορία συνδέεται άμεσα με την τρανταχτή υπόθεση ξυλοδαρμού της Rihanna, πίσω στο 2009. Tότε ο διάσημος μουσικός είχε καταδικαστεί από τις Αυστραλέζικες αρχές για εσωτερική βία και κακοποίηση.  

Ο Brown είχε προγραμματίσει εμφανίσεις σε Σίδνεϋ, Μελβούρνη, Πέρθ και Μπριζμπέϊν, καθώς και ορισμένες εμφανίσεις στη Νέα Ζηλανδία. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.